|
CoD:Modern Warfare PC sürümünün disklerde kapladığı alanı küçültecek yama sonunda geliyor
-
-
Oyun küçülse keşke, sadece PS ve Xbox'daki özellik PC'ye geliyor. Singleplayer, multi, spec ops dosyalarinin istenileni silinebilecek. Warzone silinmiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sadece Warzone 120GB zaten bende onu oynuyorum. Önceden PC'de oynardım ama PC'de bir stabilite sorunu var. Artık Ps4 PRO'da oynuuyorum.
-
Ondan önce şu hilecilere bir çözüm bulsunlar yeter artık!
-
Warzone u silip yerine başka bir şey kurayım dediğim zamanlarda iyi denk geldi. Tutup yine haftalık güncelleme yağdırırlarsa silerim olur biter.
-
Yine mi yama. aaahhhhğğğğğğ.
-
Ben sildim gitti her ay sezon başlıyor 50 gb update geliyor. Apex oynuyorum tavsiyemdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apex, TF2, BF4 arasında dolanıyorum warzone modern silahlar ile ilgi çekiyor ama bu manasız güncelleme yağdırması çekilecek naz değil.
-
Manasız güncellemelerden daha çok battle passın zorluğundan ve kısalığından bıraktım ben. Oyunu kötü oynamam ama sadece warzone oynayan biri battle passı yetiştiremiyor mp modlarını oynamak için oyunu almak zorunda. Baktım bp de anca 45 lvl olmuşum verdiğim paraya yazık dedim sildim gitti. Apex ve fortnite devam ediyorum. Fortnite ın en güzel yanı devamlı farklı içerik ve modlar gelmesi. Apex de atmosferi oynanışıyla güzel oyun karakterler skinler silahlar oyunu güzelleştiriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X