Şimdi Ara

CoD multi çok geç açılıyor. Bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim aşağıda yazılı. Sistemsel bir sorunum yok; biliyorum. Sorunumun modem olabileceğini düşünüyorum. SP de sorun yokken multi girdiğimde en az 2 dakika beklemek zorunda kalıyorum. Modemin pc kablosunu cekince veya ağ bağlantısını devre dısı bırakınca hemen giriş yapabiliyorum. Bu sorun CoD 2 ve 4 te de mevcut. Evimde ki her pc aynı sorunu yaşıyor. Bir bilgisi olan var mı? Modemim speedstream 6520.

• Bendede Aynı sorun vardı ağ bağlantılarımın özelliklerine gir orda tc/ıp ye gir
    şu dns leri kullan 4,2,2,1 ve 4,2,2,2 yaz uygula tamam çabucak gir
  • kardeş o durum code lerle alakali bir durum yani bir kod giriyorsun ve ondan sonra oyun 2snde açılıyor bn nette bir çok serverda bulundum ve birine girdikten sonra baktım cod4 mp hızlı açılmaya başladı şans eseri bilirsinizki servelar bazi kendi ayarlarını size yüklerler ve artk cod4üm hizli açılıyor ama o kodlar ne derseniz hiç bi bilgim yok
  • bendede öleydi bi ara nette dolaşrken youtube grmenin yolunu buldm dns yi deiştiriomussun, yaptım cod4 e girdiğimde hemn açıldı:D 1 taşta 2 kuş yani kodaları verim ben size

208.67.222.222
    208.67.222.220
  • Beyler gerçekten çok teşekkür ederim. İnanın size çok dua ettim. Bu sorunu çok araştırdım yabancı sitelerde ama hiç denk gelemedim. Tekrar tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.