Şimdi Ara

Cod2 için İzmir'de toplandık :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: affetmez

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

quote:

Arkadaşlar 10 kişiyi tamamladık+1 kişi daha aldık varmı daha gelmek isteyen... Gelenlerden herkeşe teşekkür ederek TOMEKK i de unutmuyoruz gel dağıt bakalım cafeyi ben sizin clanı dağıtcam bi toplanın hele

Tabi ki izlemek isteyen arkadaşlarda gelebilir bu eşsiz mücadeleyi.

Aynı günün akşamı ; oyun içi SS ler , oyun demosu ve bizi göreceksiniz. Darısı bir dahaki lan party' e

artık ben ss lere bakarım napam

gelmeyı aranızda olmayı cok ısterdım ama gelemmıoom aramıza yolar gırıooo

hepınıze basarılar ıı eylenceler

almıyoz seni aramıza alla alla istemiyoz :) şaka be ya keşke olsaydında tokatlasaydım seni codda

senımı benı tokatlıcaksın cod da

bı yerımle gulucemde ustunde oturuoom

• up... yok mu başka gelen?
  • ben ben ben geliyorum ers 10 kişi oldu tabi daha gelen olursada seviniriz...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 10 kişiyi tamamladık+1 kişi daha aldık varmı daha gelmek isteyen... Gelenlerden herkeşe teşekkür ederek TOMEKK i de unutmuyoruz gel dağıt bakalım cafeyi ben sizin clanı dağıtcam bi toplanın hele

Tabi ki izlemek isteyen arkadaşlarda gelebilir bu eşsiz mücadeleyi.

Aynı günün akşamı ; oyun içi SS ler , oyun demosu ve bizi göreceksiniz. Darısı bir dahaki lan party' e

artık ben ss lere bakarım napam

gelmeyı aranızda olmayı cok ısterdım ama gelemmıoom aramıza yolar gırıooo

hepınıze basarılar ıı eylenceler

almıyoz seni aramıza alla alla istemiyoz :) şaka be ya keşke olsaydında tokatlasaydım seni codda

senımı benı tokatlıcaksın cod da

bı yerımle gulucemde ustunde oturuoom

ohoohahaa demoyu ben alcam buraya koycam izlersin

baya kişide alır, flashbellek getircem yükleriz sonrada nete süreriz çatlada patla

ben bugün otobüsle gelirken 2 kişinin dediklerine hafiften kulak oldum bir arkadaş diğerine -- in orda sonra sor ege üniversitesini gösterirler bulduktan sonra gene sor metroyu bulursun falan dedi acaba gelenlerden birisimi soracaktım kendimi zor tuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 22 Kasım 2006; 19:06:38 >

• iii koy bakalım bızde
  • Ben kendi kasamı getirsem
  • abi kasalar iyi ya idare eder gerçi seninkinin yanına yarışamaz ama olsun ..
  • quote:

iii koy bakalım bızde

abi senin cod daki nikinde TOMEKK demi? rezil olmayalımda sonra
  • quote:

quote:

iii koy bakalım bızde

abi senin cod daki nikinde TOMEKK demi? rezil olmayalımda sonra

tam olarak deel

tQMeKk_DH benim nick

• Beyler resim filan çekmeyi unutmayın.Mümkünse çekebilirseniz video filanda çekinŞimdiden bol bol eğlenceli vakitler
  • Bravo beyler çabuk organize oldunuz .. İyi eğlenceler ..
  • bizde istanbul bulusması yapalım
  • TOMEKK Re-Game Aralığın 11 inde yapıcak sanırım ona bir bak ..
  • kac kısı gelıoo forumdan bılgın warmı ?
  • Bir öncekine yaklaşık 10 takım katıldı baya bi çoktu anlıcağın bu seferde çok olur inşallah..
  • Evet Re-Game tekrardan Lan game organizasyonu yapıcak.Ayrıntılı bilgi ileriki günlerde açıklanacak.
  • evt bende ondan kıskandım gerçi biz takımca toplaşamıyoz ama napalım bunada şükür maksat eğlenmek..

digital foto makinasını çalcam arkadaştan videolar çekmeye çalışırım yalnız şu olay var makinamda cod yüklü olmadığı için kişiye özel video yapamam onuda siz yapın

@TOMEKK sözüm sana dsfdsjfsdjfskdfjsdjfsdkhsdjkfsdfjksd?? ----- hınk? ---- zıııt made in china :P:P:P

TOMEKK bu ss sana =http://img145.imageshack.us/img145/4599/zuahawv7.jpg en sevdiğim ss lerden biri biride bu =http://img169.imageshack.us/img169/8194/cod2mps2006061620102928oq6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 23 Kasım 2006; 13:43:05 >

• quote:

evt bende ondan kıskandım gerçi biz takımca toplaşamıyoz ama napalım bunada şükür maksat eğlenmek..

digital foto makinasını çalcam arkadaştan videolar çekmeye çalışırım yalnız şu olay var makinamda cod yüklü olmadığı için kişiye özel video yapamam onuda siz yapın

@TOMEKK sözüm sana dsfdsjfsdjfskdfjsdjfsdkhsdjkfsdfjksd?? ----- hınk? ---- zıııt made in china :P:P:P

TOMEKK bu ss sana =http://img145.imageshack.us/img145/4599/zuahawv7.jpg en sevdiğim ss lerden biri biride bu =http://img169.imageshack.us/img169/8194/cod2mps2006061620102928oq6.jpg

1. ss cok guzel

• büyük ihtimalle gelecem foto makinada getircem dijital çekeriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustywarrior

ers 10 kişi oldu tabi daha gelen olursada seviniriz...

11 kişiyiz ondan dedim biri daha gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.