Şimdi Ara

Cod2 için İzmir'de toplandık :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tornedo

maç bitti arkadaşlar şimdi takılıoz öyle :)

Güzel bir maçtı

demoları aldım 3 map yaptık ama upload çok uzun sürüo

Tomek geçmiş olsun
    oyah süperdi genelde hep bizim takım kazandı

• quote:

Orjinalden alıntı: splash17

quote:

Güzel bir maçtı

Tomek geçmiş olsun

ben varım diyedir :D

• quote:

Orjinalden alıntı: PuNisHeR_92

quote:

Orjinalden alıntı: splash17

quote:

Güzel bir maçtı

Tomek geçmiş olsun

ben varım diyedir :D

farkettiysen sen fraglarda hep alt sıralardaydın

• Gelio demolar geldi bi tane

Touo galiba

http://rapid_share.com/files/4764469/langameizmir.dm_1.html

http://rapid_share.com/files/4765837/izmirlangameburg.dm_1.html

http://rapid_share.com/files/4767040/izmirlangamecare.dm_1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornedo -- 25 Kasım 2006; 15:57:09 >

• Bu gibi organizasyonların devamını dilerim.
  • iyi bi lan game oldu eksiklikleride oldu ama . benim açımdan güzel bi organizasyon oldu.bide cevo çalışsa tam süper olacaktı.artık bi daha ki sefere cevo+pam+multi crack+make cod2 server la gidicem ..

bizim takım biraz güçsüz oldu yoksa yakcaktım sizi sfshufsf.

• musty yalan abi bunlar wallhack yaptı bide güzel oyundu diyolar ya tornedo da zaten wallhack,oto aim vs. herşey hadi nette yapıyonuz oraya ne getiriyonuz ayıp ya

evt güzel maçlardı ama eşitsizlik vardı peki o mu ne? bizim takım ne zamandan beri bu oyunu oynamıyor ama karşı takımdakiler her gün nette olcak zaten o kadar

foto işi yalan oldu arkadaşlar fotolar berbat çıkmış koymaya bile gerek görmüyorum görünmüyoruz çünkü tek tesellimiz emrahın fotoğrafları..

elimde şuan 4 demo var onlarıda yakında koyarım çok iyi şeyler yapamasakta gene idare ettik

bir kaç tane ss var onlardada iyi olduğum için aldım yoksa batıyoz neyse yimek yimeğe kaçıyom ben ..

f12 ile ss çekildiğini bilseydim birsürü şey vardı aslında geçen cafede f12 bir sürü çektim sandım bir baktım çekilmemiş ondan pek dokunmadım f12 ye 2 kere dokanmışım o ss lerde bunlar.

bu arada gelen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bide karşı takım wall yapamasaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 25 Kasım 2006; 17:58:05 >

• @mustywarrior dağıtmıştır, nerde demosu
  • evet güzel bir organizasyondu. bu organizasyonu foruma taşıyan affetmeze, çok güzel bir cafe seçen mustye vede katılan herkese teşekkürler... rezalet oynasam da güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkishDelight

@mustywarrior dağıtmıştır, nerde demosu

musty almadı herhalde ya.

@ershoo oynamadım oynamadım diyon ama beni hep sen diptin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 25 Kasım 2006; 18:32:36 >
  • ne zaman diptim yaw

• abi demolarda olcak ben hatırlıyom 2 yada 3 kez dipmen lazım sen dipmediysen kim dipti yav bu arada cafeyi acayip öneririm int girmeseniz bile mutlaka görülmesi gereken bir cafe anlayan anladı

• quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

abi demolarda olcak ben hatırlıyom 2 yada 3 kez dipmen lazım sen dipmediysen kim dipti yav bu arada cafeyi acayip öneririm int girmeseniz bile mutlaka görülmesi gereken bir cafe anlayan anladı

abi naptın cafe şu an itibariyle dolup taşacak

• bir dahaki organizasyonu beleşe getirmeye çalışıyorum çaktırma
  • quote:

bir dahaki organizasyonu beleşe getirmeye çalışıyorum çaktırma

• quote:

Orjinalden alıntı: ershoo

evet güzel bir organizasyondu. bu organizasyonu foruma taşıyan affetmeze, çok güzel bir cafe seçen mustye vede katılan herkese teşekkürler... rezalet oynasam da güzeldi
    süper oldu bence beyler harikaydı tekrarlamak dilegiyle kalın salıcakla

• quote:

musty yalan abi bunlar wallhack yaptı bide güzel oyundu diyolar ya tornedo da zaten wallhack,oto aim vs. herşey hadi nette yapıyonuz oraya ne getiriyonuz ayıp ya

evt güzel maçlardı ama eşitsizlik vardı peki o mu ne? bizim takım ne zamandan beri bu oyunu oynamıyor ama karşı takımdakiler her gün nette olcak zaten o kadar

foto işi yalan oldu arkadaşlar fotolar berbat çıkmış koymaya bile gerek görmüyorum görünmüyoruz çünkü tek tesellimiz emrahın fotoğrafları..

elimde şuan 4 demo var onlarıda yakında koyarım çok iyi şeyler yapamasakta gene idare ettik

bir kaç tane ss var onlardada iyi olduğum için aldım yoksa batıyoz neyse yimek yimeğe kaçıyom ben ..

f12 ile ss çekildiğini bilseydim birsürü şey vardı aslında geçen cafede f12 bir sürü çektim sandım bir baktım çekilmemiş ondan pek dokunmadım f12 ye 2 kere dokanmışım o ss lerde bunlar.

bu arada gelen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bide karşı takım wall yapamasaydı.

toujane mapi süperdi valla güzel geçti o map komediydi

• Bravo beyler kısa sürede toplandınız yaptınız lan partyyi , inşallah devamı gelir .. Seneye bende akıcam ortamlara ..
  • abi cod a konsantre olamadım ki :P yoksa çok pis dağıtırdım eheuheue.karşı takımın arkası dönük onlar oyuna konsantre
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkishDelight

@mustywarrior dağıtmıştır, nerde demosu

demo almadım bilsem alırdım .bi dahaki sefere artık .toujane biraz dağıttım ama tornedo'da m1'le dağıttı bizi .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.