Şimdi Ara

Cod2 için İzmir'de toplandık :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın diferansiyel vizesinden sonra eğer hayatta kalabilirsek(%5 şans verdiler ama)..gidip ersle rezervasyonu yaparız.mouse &mousepad meselesinide cafeyle konuşuruz.isteyenler belki mouselerını(ben düşünüyorum götürmeyi) falan getirebilir..yarın gerekli açıklamayı yaparız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: splash17

büyük ihtimalle gelecem foto makinada getircem dijital çekeriz

yih artiz camera felan hava atıyo şimdi,sana özel habercilerin kameradan getircem :D:D
  • cumartesi 12.15-12.30 arası bornova metroda olmaya çalışın. bizim vize 12.00 de bitiyor 12.00-12.30 arası bekleriz mustyle(bu arada metronun hastaneye bakan tarafında değil, otobüs durakları olan girişinde bekleyin, sakatlık çıkmasın sonra)
  • Geç gördüm ama geliyorum

Bu arada bizim cafemiz(aile dostumuz sistemi ben yapıyorum )var arkadaşlar Splash bilir Ancak sigara içmek yasak tiryakilerede duyurayım

x1600pro p4 3.0 1gb ram var uyarmı size bilmem hem konuşurum belki yardımcıda olur bize
    24 makina var sorun olmaz yer ayırtırız Ben denemek için bi kaç kez oynadım sabit 125 alabiliorum Mg boşaltmak sorun olmuo

Cafe farketmez ama geliyorum listeye benide ekleyin ToRnedo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornedo -- 24 Kasım 2006; 3:27:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tornedo

Geç gördüm ama geliyorum

Bu arada bizim cafemiz(aile dostumuz sistemi ben yapıyorum )var arkadaşlar Splash bilir Ancak sigara içmek yasak tiryakilerede duyurayım

x1600pro p4 3.0 1gb ram var uyarmı size bilmem hem konuşurum belki yardımcıda olur bize
    24 makina var sorun olmaz yer ayırtırız Ben denemek için bi kaç kez oynadım sabit 125 alabiliorum Mg boşaltmak sorun olmuo

Cafe farketmez ama geliyorum listeye benide ekleyin ToRnedo

walla biz ayırttık pcleri herkes bornova olur dedi ..artık 2. buluşmayı orada yaparız....

• eyv. tornedo , tmm 12 kişi olduk herkes yarın buluşma noktasında olursa seviniriz hepinize iyi günler..
  • Temem görüşürüz farketmes cafe

Hade görüşürüz mambo light cafe mambo cafenin oralardamı ??
    Tarif ederseniz iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ershoo

cumartesi 12.15-12.30 arası bornova metroda olmaya çalışın. bizim vize 12.00 de bitiyor 12.00-12.30 arası bekleriz mustyle(bu arada metronun hastaneye bakan tarafında değil, otobüs durakları olan girişinde bekleyin, sakatlık çıkmasın sonra)

metronun çıkışında biz ers ile bekleyecez .orada bankamatiklerin önünde oluruz ikimizde.ikimizin elinde defter kitap olur (vize çıkışı) .anlarsınız ikimiz olduğunu .olmadı top sakallı +defterli +1.80 boy eleman olarak beni tanıyın artık sfsdfs..olmadı resimlerde buradahttp://www.codteam.com/codteam.htm ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Tornedo

Temem görüşürüz farketmes cafe

Hade görüşürüz mambo light cafe mambo cafenin oralardamı ??
    Tarif ederseniz iyi olur

Tornedo valla metronun oraya gelirsen daha iyi olur ..

beni tanırsınız zaten 1.90 boy yok pardon 1.89 sonra siyah kazak , mavi paltalon , kafama bir gül koydummuydu ahanda sap gibi çıktım ortaya

• cafe küçükparkın cafeler sokağının hemen bi arkasındaki sokakta ..mambo light cafe&internet olarak geçio zati
  • he şu kırmızı deri koltuklu olan yermi

Hatırladım tamam ama genede ben metronun orda olacağım

Bi sorun olan yeri bulamayan arkadaşlara 0505 711 30 74
  • telefonu aldım ben değiştir hemen valla bütün internet dalar telefonuna
  • abi cafedeyiz 10 kişi
  • ss lerınızı beklıoooz
  • He oynuoz
  • ne güzel ya .. acaip kıskandım... hırs hırs hırs.. iyi oyunlar arkadaşlar
  • istanbul cod2 bulusması yapak bızde
  • maç bitti arkadaşlar şimdi takılıoz öyle :)

Güzel bir maçtı

demoları aldım 3 map yaptık ama upload çok uzun sürüo

Tomek geçmiş olsun
  • Gelenler:ershoo , mustywarrior , affetmez , awarel , PuNisHeR_92(Mr.CagaTaY) , Splash17 , SHaKeR_MaKeR , YgTcTn

ii maçtı beyler maçı izlemek isteyenler için demo buyrun:
    http://r a p i d share .com/files/4764138/care.dm_1.html

3 map daha wardı ama uploadlamaya vakit kalmadı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNisHeR_92 -- 25 Kasım 2006; 15:32:04 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.