Şimdi Ara

Cod2 için İzmir'de toplandık :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Call of Duty 2 İzmir Lan Game Organizasyonu

İlk önce bu konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama sonuçta turnuva yapmıyoruz.Turnuva yapsakdık oyun buluşma noktasına açardım.

Gelelim can alıcı noktaya gördük ki cod2 oynayanlar İstanbul ' da bir lan game turnuvası yapmış.Bu forumda da ershoo ile maç yapalım diye açıldı konu ama 2vs2 sıkıcı olur diye düşündük ve İzmir' den, ben iyi oynuyorum diyen herkesi bu maça davet ediyoruz. Maksat eğlenmek ve birbirimizi tanımak güzel olmaz mı?..Tarih olarak 25 Kasım Cumartesi seçtik.Gelmek isteyenler ama bu konuda altını çizerek yazıyorum "kesin gelirim" diyenler mesaj yazarsa seviniriz.Yer olarak şuan Bornova ' da bir cafe olarak düşündük sisteminde 6600GT ekran kartı ve Cod2 1.3 version yüklüymüş.Siz de bir kaç cafe ismi önerebilirsin PM den olursa sevinirim reklam olmasın maçtan sonra veririz cafe ismini.

Arkadaşlar tekrar diyorum haftasonu cumartesi "kesin gelirim" diyenler mesaj yazsın.Sonra dönmeyelim ok?...Zaten bayadır topluca Cod2 oynamıyorum zevkli olcağınızdan şüpheniz olmasın..(malum ders çalışıyoz)

Anlayışınız için teşekkürler hepinize iyi günler..

Kesin gelenler : ershoo , mustywarrior , affetmez , awarel , PuNisHeR_92 , Splash17 , SHaKeR_MaKeR , ErWiko , E'S@bri , YgTcTn , welox , ToRnedo

Buluşulcak Olan Yer : Bornova metrosu

Oynanılcak Olan Cafe : Mambo Light Cafe

Tarih : 25 kasım Cumartesi

Saat : 12:30

Uyarı : OYUNCU ALIMLARI SONA ERMEMİŞTİR 1 OYUNCU LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 25 Kasım 2006; 18:49:00 >

• up...
  • desene biiiz gelemiiceez---edirne ve vizelerriiiim
  • yapma be abi
  • vizeler bitiyo cumartesi hemen cod rulezzz.izmirde oturan arkadaşları beklioz..bende varım
  • Bu oyunda TµGy ' ı görmek istiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de kütüphane derdi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

Bu oyunda TµGy ' ı görmek istiyoruz

Hasta olmasam kaçırmazdım vallaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyrande

quote:

Bu oyunda TµGy ' ı görmek istiyoruz

Hasta olmasam kaçırmazdım vallaha

1 haftada iyileşme şansın yok mu

• bende edirne den yaw izmir de olsak olabilirdi
  • İzmir de oturan arkadaşlarınız varsa bu topice yönlendirirseniz seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 19 Kasım 2006; 16:24:28 >
  • Benide ekle listeye affetmezcim,ben garanti gelirimcafeyi bulması zor olcak ama gelirim kesin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNisHeR_92 -- 19 Kasım 2006; 17:03:46 >
  • quote:

İlk önce bu konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama sonuçta turnuva yapmıyoruz.Turnuva yapsakdık oyun buluşma noktasına açardım.

Gelelim can alıcı noktaya gördük ki cod2 oynayanlar İstanbul ' da bir lan game turnuvası yapmış.Bu forumda da ershoo ile maç yapalım diye açıldı konu ama 2vs2 sıkıcı olur diye düşündük ve İzmir' den, ben iyi oynuyorum diyen herkesi bu maça davet ediyoruz. Maksat eğlenmek ve birbirimizi tanımak güzel olmaz mı?..Tarih olarak 25 Kasım Cumartesi seçtik.Gelmek isteyenler ama bu konuda altını çizerek yazıyorum "kesin gelirim" diyenler mesaj yazarsa seviniriz.Yer olarak şuan Bornova ' da bir cafe olarak düşündük sisteminde 6600GT ekran kartı ve Cod2 1.3 version yüklüymüş.Siz de bir kaç cafe ismi önerebilirsin PM den olursa sevinirim reklam olmasın maçtan sonra veririz cafe ismini.

Arkadaşlar tekrar diyorum haftasonu cumartesi "kesin gelirim" diyenler mesaj yazsın.Sonra dönmeyelim ok?...Zaten bayadır topluca Cod2 oynamıyorum zevkli olcağınızdan şüpheniz olmasın..(malum ders çalışıyoz)

Anlayışınız için teşekkürler hepinize iyi günler..

Kesin gelenler : ershoo , mustywarrior , affetmez , awarel
    cafenin ismini bi ver bakim yada pmden atta gelmeye çalışırım

• evet ya vizere denk gelıyor
  • Bornova uzak beyler bana ksk olsa olmaz mı?
    Tam ortada
  • beyler affetmeyen_emre@hotmail.com ekleyin konuşuruz cafenin yerini ershoo biliyor bende bilmiyorum ama bornova küçükparkta

bu arada ilginiz için teşekkürler Punisher ekledim..kesin gelenlere kesin gelirim diyenleri eklicem splash pm ile atıyorum şimdi ismini

Punisher varsa clanlarda oynayan arkadaşların kap gel 5vs5 çıkaralım hiç olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 19 Kasım 2006; 21:52:24 >
  • ya hepsi istanbullu pff,izmirli çok tanıdığım war ama p.tesi sınıftan ve okuldan gelenelerrde olursa,en az biz 6-7 kişi geliriz ;)
  • anam ben punisher i niye akıl edemedim adam msnimde duruyo bütün gün iyiki burayı görmüşsün valla çağataycım bornova uygun olduğu için seçtik, sonuçta ben de bucadan gelicem(sanki okul orda değil).. evet iyi oyuncuları bekliyoruz organizasyona

• ershoo, sen bizide kapıp götürcen bu gidişte bornovaya yabancıyız sonuçta

bide abi bi gün evvel musty gitsin orda desin böle böle biz geliyoz hoop masa ayırın gibilerinden ve hemen bir masaya rcon kursun gerçi normal de ayarlanır herhalde consol komutlarıyla falan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrOOf49

Bornova uzak beyler bana ksk olsa olmaz mı?
    Tam ortada
    bende kskde oturuom naldökende itfaiyenin orda

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.