Şimdi Ara

cod4 multiplayer kurulum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar ben cod4ü multipalayer oynamak istiyorum ama birtürlü açamıyor bunun için gerekli programlar nelerdir

• Konunun yanlış yerde olduğunu belirtmek isterim. Buraya açmanız gerekirdi. Cod4 ile nasıl online oynanacak anlatacağım.En basit ve geniş kapsamlı şekilde...

1. Oyunu kurduktan sonra 'Multiplayer' seçeneğinden en üstte bulunan 'Auto Update' e tıklayıp en son update'i yapın. Eğer öyle bir seçenek yoksa son update olan 1.7 Patch'i indirmek için Tıklayın
    2. Update'i yaptıktan sonra oyunu acip 'Multiplayer Options' dan 'Punkbuster' ayarını Yes yapmamız gerekir.
    3. Grafik ayarlarını kendi isteginize gore yapın sonra da işin onemli kısmına gelelim.
    4. Oyunun 3. party programlara karsı koruması olan PunkBuster adlı programın güncellenmesi gerekir.Çünkü hack programları açıklardan faydalanır ve bu acıklar surekli kapatılmaya calisilir.Gerekli güncellemeyi bir program aracılıgıyla yapıoruz.Bu linkten pbsetup.exe yi indirioruz.Sonrası inen .exe yi yukluyoruz.Program acıldıgında yukardan Add Game yapıp Call Of Duty4 seçiyoruz.Eğer oyunu seçtikden sonra altında belirtilen yerde ise oyun ok a tıklamamız yeter.Sonrada programda call of duty4 gözüktüğünde üstüne tıklıyoruz ve üstdeki butonlardan Check For Update e tıklıorz.O kendi update yi yapıcak ve işlem tamamdır.

Sonra oyunu nerde hangi serverlarda oynayacağız.Bunun icin 8,950,090 tane kullanıcı hesabı olan XFire programını kullanıcaz.Programı indirmek için tıkla.

Servera tek tıkladığınızda sağ tarafta o an da serverda bulunan oyuncuları görebilir ve çift tıkladığınızda da servera girip oynamaya başlayabilirsiniz.
    Aşağıda ekranda ise Friends sekmesinden arkadaş ekleyebilir ve nerede oynadıklarını takip edebilirsiniz. Arkadaşlarınıza kendi xfire adınızı (üye olurken aldığınız) vererek onlarla iletişime geçebilirsiniz.

İyi DH lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mustafa 61. -- 2 Ekim 2008; 15:06:29 >

• ya arkadaşlar ben cod4 aldım yeni.Kuruyorum oyun yükleniyor crack da yapıyorum tam single playerden oyunu açıyorum error diyor.İlgilenen olursa error da "video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled" yazıyor.LÜTFEN ACİLL YARDIM EDİN!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 DLC ve Title Update
    11 yıl önce açıldı
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.