Şimdi Ara

CoD4 Oynayan Kaldımı?? :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TamTurk

quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

quote:

Arkadaslar İnşallah Benimde Elimde Yarın Olacak Benide Ekleyin Cod5 Te Var Cod4 Te Hangisini İsterseniz Oynarız
    Psn : TamTurk_TR

SEnce hangisi daha güzel? Cod 5 i hiç görmedim daha

Valla kardes grafik olarak aralarında pek bi fark yok ikiside grafik acıdan mükemmel oyunlar cod4 te gercek gunumuz silahları var cod 5 de ise 2.dünya savası silah ve atmosferi var
    2.dünya savası sıktı dersen cod4 al hic pisman olmazsın fiyatıda uygun zaten eger elinde cod4 varsa cod5 e bence gerek yok bu gidisle ben satarım zaten

hmmm tamda düşündüğüm gibiymiş

• valla uzun süre cod4 oynayan biri olarak sizi aydınlatayım cod4 bu konsol dünyasının gelmiş geçmiş en iyi multıplayer oyunudur, ben bıraktım neden derseniz 10 prestıge tüm silahlar altın oldu, amacım kalmadı gibi, ama psn değiştirip geçenlerde yine oynamak istedim, (şu sıralar cod5 oynuyorum) ve inanılmaz zevk aldım, cod5 fena değil ama (sadece para amaçlı yapılmış) grafikler kötü çevre kötü insanları farketmek çok zor ve sürekli lag sorunu var, o yüzden oynamayan arkadaşlara tavsiyem cod4 o sizi bir sene idare eder, zaten yıl sonuda cod6 geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

valla uzun süre cod4 oynayan biri olarak sizi aydınlatayım cod4 bu konsol dünyasının gelmiş geçmiş en iyi multıplayer oyunudur, ben bıraktım neden derseniz 10 prestıge tüm silahlar altın oldu, amacım kalmadı gibi, ama psn değiştirip geçenlerde yine oynamak istedim, (şu sıralar cod5 oynuyorum) ve inanılmaz zevk aldım, cod5 fena değil ama (sadece para amaçlı yapılmış) grafikler kötü çevre kötü insanları farketmek çok zor ve sürekli lag sorunu var, o yüzden oynamayan arkadaşlara tavsiyem cod4 o sizi bir sene idare eder, zaten yıl sonuda cod6 geliyor

• Şimdi başından kalktım benim favorim teke tek mücadeleler, bir ara toplu çatışmada benim gibi [TURK] clanından biri ile karşılaştım....
  • [TURK]seisi olarak devam ediyorum, 2.dünya savaşına tekrar dönmeyi de düşünmüyorum,
  • ekleyin psn:oyyyuncu
  • cod 5 püften zaten biz hala bütün takım cod4 e devam ediyoruz; cod 5 i de aldık tabi :) ama tırt yani :)
  • cod 5 var elimde de,

cod4'ü geri alsam ne düşünürsünüz, tabi game of the year edition alcam..

cod4'ün tadı başkaydı, milyonlarca sattı heralde online da insan sorunu falan kesin yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

cod 5 var elimde de,

cod4'ü geri alsam ne düşünürsünüz, tabi game of the year edition alcam..

cod4'ün tadı başkaydı, milyonlarca sattı heralde online da insan sorunu falan kesin yoktur.

Az önce multiplayer oynuyordum. Hala dolu serverlar. COD 4 bir efsane bence
  • hadi kuralım KLANIMIZI...

her daim COD4 deyim ben sizi de beklerim acilinden..
  • evet ben alayim tekrar ya,
    cod5 de kör olmaktan iyidir. asyhum mudur nedir, o hariç diğerleri mantar. lag çok. altın silah yok, köpekler saçma sapan. harita da lag var.

evet alayim.
  • CoD 5 in multisi,piyasadaki birçok oyundankinden çok daha iyi.Ama CoD 4 kadar olamaz.Birde CoD 5 de çok fazla Connection interrupted hatası alıyorum,CoD 4 de ise çok nadir.Sırf bu yüzden oynamayı bıraktım.Nedir bu hatanın kaynağı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 22 Şubat 2009; 20:59:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

CoD 5 in multisi,piyasadaki birçok oyundankinden çok daha iyi.Ama CoD 4 kadar olamaz.Birde CoD 5 de çok fazla Connection interrupted hatası alıyorum,CoD 4 de ise çok nadir.Sırf bu yüzden oynamayı bıraktım.Nedir bu hatanın kaynağı?

100bin online yaklaştıkça artıyor, server yetersiz heralde.
  • hade kuralım KLANIMIZI yau bu oyunda nasıl KLAN olayı olmaz aklım elvermio walla...
  • bende her daım varım cod4 muhtesem bır onlıne moduna sahıp bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

quote:

Arkadaslar İnşallah Benimde Elimde Yarın Olacak Benide Ekleyin Cod5 Te Var Cod4 Te Hangisini İsterseniz Oynarız
    Psn : TamTurk_TR

SEnce hangisi daha güzel? Cod 5 i hiç görmedim daha

Cod 4 Yeni zaman Cod 5 eski zaman

Bu arada canım sıkıldığında geçtiğim bölümleri oynarım özellikle Heron bölümünü
  • bende hepsi var siz oynayacağınız zaman ilan edin bende katılırım
  • online ım :D
  • multiplayer a bir kere girdim o yüzden level 1 deyim pööf
  • şu başlığı değiştirin yahu :))dünyanın en fazla oynan multı oyunu cod 4 tür..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.