Şimdi Ara

CoD4 Oynayan Kaldımı?? :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her 55 lvl da,Prestije(Toplam 10 tane var)geçmek istermisin diye soruyor.Evet dersen,bütün silahlar,perkler vs sıfırlanıyor..Search and Destroy yada Headquartes oynayarak,hızlı bir şekilde lvl atlanabiliyor

Double XP haftasonlarını kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 23 Şubat 2009; 21:44:26 >
  • olmaz mı ya aspendora diye biri var manyak bi insan cod5 i aldı ardından bi baktım cod4 açıktı onu oynuyorduşimdilerde kz2 i elite de bitirmiş kz2 varken hala cod oynuyorsa lütfen yanına yaklaşayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

olmaz mı ya aspendora diye biri var manyak bi insan cod5 i aldı ardından bi baktım cod4 açıktı onu oynuyorduşimdilerde kz2 i elite de bitirmiş kz2 varken hala cod oynuyorsa lütfen yanına yaklaşayın

Zamanında PC de çok fazla oynadım.CoD 4 ü Ps3 de Arcade modda yada vs atmak için elimde tutuyorum(Arşivlik oyun orası ayrı)CoD 5 çok sarmadı,Connection ... hatası yüzünden onuda oynayamıyorum.BF de de lag var,tek umudum Kz2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 23 Şubat 2009; 23:36:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

Her 55 lvl da,Prestije(Toplam 10 tane var)geçmek istermisin diye soruyor.Evet dersen,bütün silahlar,perkler vs sıfırlanıyor..Search and Destroy yada Headquartes oynayarak,hızlı bir şekilde lvl atlanabiliyor

Double XP haftasonlarını kaçırmayın derim
    oooohhaaaaaaaaaaa

• bence en iyi xp kazandıran mod headquarters. hem uzun sürüyor, hem bölgeyi ele geçirince 5 saniyede bir... oooh gelsin...
  • ben sadece team deathmatch oynuorum yau diğerlerini hiç denemedim merak da etmedim açıkçası... haa yalan olmasın ilk başladığımda teke tek kapışma war ya onu oynamıştım da 1 kere mi ne vurabilmiştim elemanı ben de küsüp çıkmıştım :D
  • forumdan ama listemde fazla kimse yok :) , oyun sonunda "[TURK]" adını listede üst sırada görmek hoşuma gidiyor, o nedenlede değiştirmiyorum,

quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

prestij modun açık olup olmadığını nasıl anlıyoruz yau ilk bitirişten sonra mı soruyor sana prestij modunu açmak ister misin die ??

bu arada [TURK] klanı forumdan mı yoksa ölesine mi ??
  • öncelikle herkese selam bir cod fanatiği olarak aranızdayım oyunu dün aldım daha önce pc de (cod4 ve diğerleri) bitirdiğim için direk multi oynamaya başladım dileğim turk kardeşlerimle oynamak burda yazanların hepsinin psn'lerini aldım eklicem merak ettiğim şu sizi eklediğimde ne oluyor yani açık olanlarla direk oynayabiliyormuyum veya yapmam gereken bir şey varmıdır ve ps3 e en uygun düzgün bir kulaklık tavsiye edermisiniz lütfen.
  • o an listende kim online ise dawet yoluosun o sayede oynayabiliosun

jabra nın fiyatı uygun ama sony nin kulaklığı süper
  • Ben COD hastasıyım özellikle 4 ama 4. oyunu bi yere kadar artık sıkıyor. Simdi 5 var o daha zevkli.
  • 55 LVL olunca prestij modu açıp sıfırdan başlayabiliyorsunuz. Rütbeler aynı olmuyor ama. O onbaşı, yüzbaşı iconları değişiyor. Farkınız belli oluyor.
  • Ben PS3 ü yeni aldım bu oyunun hep duyardım ve o yüzden oyuna biraz geriden başlamayı seçtim şu an COD 3 teyim bu oyun bile mükemmel COD4 ü Arıyorum oda piyasada bulunmuyo bulur bulmaz alıcam çok merak ediyorum 3 böyleyse 4 dü düşünemiyorum 3 le 4 arasında çko fark olduğunu duydum sadece.
  • gg den cod4 ü 50-60 a alırsın ... 3 ile arasında çok fark var kesinlikle al derim .
  • Evet ben oyuna daha yeni başladım o yüzden önde COD 3 le başlamak istedim bu oyun bile mükemmel 3 le 4 arasında çok fark olduğunu duydum 3 böyleyse 4 dü çok merak ettim doğrusu am piyasadada yok bulduğumda hemen alıcam
  • ps2 de cod 4 yok olsa oynardım
  • Bölge kodu 3 olan COD4 ile oynuyorum eğer bölge sorunu olmazsa beraber oynayabiliriz. Psn:tonimotto clan tagım [TR] tonimotto dip not uçanı zıplayanı vuran Dragunov üstadi
  • Bende bu gün forumdaki bir arakadaşla takas yolu ile COD4 sahibi oluyorum arkadaşlar, beni de listenize ekleyin, online takılırız.

PSN : aknyldz
  • ben oyunu bitiriyorum cod 4 multi ye girdim biraz ama sürekli alıyorlar beni heralde klavye mauseyle oynuyor herkes. Bide suan zachalevin oglunu kovalıyorum.oyunu bitirmeme kac bolum kaldı?
  • oynayan kalmaz olur mu yahu oyun hala ps3'te en çok satan 10 oyun arasında çıkalı 69 hafta olmasına rağmen hala satıyor
  • Merhaba arkadaşlar,

oyunu bu gün aldım, Multiplayer'a girip Find Game dediğim zaman "Downloading Game Settings" deyip kalıyor, bir şeyler indiriyor ama hiç bir ekran açılmıyor, oyun aramıyor, sadece o yazı ekranda kalıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç, ilk defa girdiğim için çok mu uzun sürecek bu işlem acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.