3 defadır deniyorum, yarım saat sürdü herbiri ama hiçbir şey olmuyor maalesef. O yazı ekranda duruyor, yazının sonunda 3 nokta var, kaybolup geliyor tekrar ama hiç bir ilerleme yok maalesef
lvl 6 oldum bi günde ama cok profosyoneller var.oyunu mediumda bitirdim.conquestle takas etcem sora param oldugunda gene alcam xD.
bu oyun conquestle takas edilecek bir oyun değil kesinkilkle ..cod4 bir klasik ..pişman olursun benden söylemesi :)
Efsane bu oyun her zaman oynanır :)
cod oynayan yokmu diye sorcam o kadar çok oyun oynadım ama cod 4 multisi gibi birşey görmedim :D
ben online oynayamıyorum, çok dandik bir oyunmuş, aldığıma pişman oldum, takaslayacağım herhangi bir oyunla.
quote:
Orjinalden alıntı: Aknyldz
ben online oynayamıyorum, çok dandik bir oyunmuş, aldığıma pişman oldum, takaslayacağım herhangi bir oyunla.
Oynuyamıyorum desen daha doğru olur belki
Zaten oynayamadığım için dandik bir oyun diyorum, şu ana kadar onlarca oyunun multiplayer'ini oynadım, bazıları çok iyi, bazıları kötüydü. Ama bu şekilde olanını ilk defa görüyorum, bu kadar nasıl dandik olabilir, bu oyun nasıl game of the year seçilebilir hala anlayabilmiş değilim.
şu dandik yönlerini bizede anlatsanda bizde görsek ..
Ben daha yeni oynamaya başladım.
quote:
Orjinalden alıntı: demirarca
Daha önceki postlarımda yazdım, Multiplayer'a girip Find Game dediğim zaman "Downloading Game Settings" deyip kalıyor, bir şeyler indiriyor ama hiç bir ekran açılmıyor, oyun aramıyor, sadece o yazı ekranda kalıyor.
Araştırdım, bu sorunu yaşayan bir sürü insan var ve çözüm bulan yok, benim için cod bitmiştir, en dandik oyunlarda bile multiplayer'da böyle bir problemle karşılaşmadım.
quote:
quote:
Daha önceki postlarımda yazdım, Multiplayer'a girip Find Game dediğim zaman "Downloading Game Settings" deyip kalıyor, bir şeyler indiriyor ama hiç bir ekran açılmıyor, oyun aramıyor, sadece o yazı ekranda kalıyor.
Araştırdım, bu sorunu yaşayan bir sürü insan var ve çözüm bulan yok, benim için cod bitmiştir, en dandik oyunlarda bile multiplayer'da böyle bir problemle karşılaşmadım.
bir yerde sorun var demekki ,bugüne kadar bende ya da arkadaşlarımda hiç öyle bir sorun olmadı ...
quote:
quote:
quote:
bir yerde sorun var demekki ,bugüne kadar bende ya da arkadaşlarımda hiç öyle bir sorun olmadı ...
Ps3'te yeni bir kullanıcı açıp öyle dene? internet ayarlarını kontrol et.
quote:
Merhaba arkadaşlar,
oyunu bu gün aldım, Multiplayer'a girip Find Game dediğim zaman "Downloading Game Settings" deyip kalıyor, bir şeyler indiriyor ama hiç bir ekran açılmıyor, oyun aramıyor, sadece o yazı ekranda kalıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç, ilk defa girdiğim için çok mu uzun sürecek bu işlem acaba?
Dostum yanlız değilsin tam oyuna alışmışken bu sorun bendede meydana geldi daha sonra psnden bir arkadasım darktower35 aynı zamanda forumdan bir arkadasımız ondada aynı sorun var.Önceleri makinayi rest manyağı yaptığım zaman oyun geliyordu şimdi takılıp geliyor açıkcası çok güzel bir oyun fakat 1 haftadan beri hiç bir anlam ifade etmiyor
umarım bu problemi aşarsınız arkadaşlar hoş ben de KZ2 den sonra neredeyse 10 gündür hiç girmiorum ki normalde hergün en az 2 saat oynardım, bi ara gireyim de bakayım bende de yapıyor mu aynı şeyi... belki de genel bir problemdir... bu arada NAT type ınız kaç ??
valla bende oynamayı bırakmıştım ama gene başladım özlemişim.free for all oynarım genelde ve maçlarımın yüzde 95 ini kazanırım prestij moda hala geçmedim..
quote:
Orjinalden alıntı: renzokuken
umarım bu problemi aşarsınız arkadaşlar hoş ben de KZ2 den sonra neredeyse 10 gündür hiç girmiorum ki normalde hergün en az 2 saat oynardım, bi ara gireyim de bakayım bende de yapıyor mu aynı şeyi... belki de genel bir problemdir... bu arada NAT type ınız kaç ??
Öldünmü RENZO baba hayırdır ne arıyon ne soruyon, ne P.M lere bakıyon
Multide takılan arkadaşlar modemlerine reset atsınlar sorunları çözülür. Bir ara benimde oldu modemi aç kapa yaptım çözüldü:)
quote:
Orjinalden alıntı: renzokuken