Şimdi Ara

CoD4 Oynayan Kaldımı?? :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda hallettim arkadaslar sorunumu gayet güzel bir şekilde çalışmakta.Modeminizin ayar sayfasında UPnP'i saf dışı bırakıyoruz kaydedip modemi yeniden başlatıyoruz ve dowloading ekranında takılmaz sorunu ortadan kalkıyor.

UPnP Nedir ?Bende bu dakikaya kadar bilmiyordum ne ise yaradığını böylece öğrenmiş olduk

Universal Plug&Play'in kısaltması. Evrensel Tak&Çalıştır adı verilen teknoloji sayesinde birçok elektronik cihaz kolayca birbiriyle uyumlu çalışabilir hale gelmektedir. Elektronik cihazlar bağlantı özelliği kazansa bile standart haberleşme protokolleri kullanmadığı sürece birbiriyle uyumlu çalışamazlar. Uluslararası UPnP Forumu adı verilen kuruluş tüm cihazlar için standart bir tak&çalıştır mimarisi geliştirmektedir.
  • hallolduğuna sewindim güzel bir bilgiyi de paylaşmışsın eline sağlık
  • renzokuken bir türlü oynayamadık beraber şu cod 4 ü bir başlık altında toplanıp belirli günler saat uygulaması mı yapsak acaba
    önceden bilinmediği için herkes başka oyunlarda oluyor
  • Yazdığınız tüm çözümleri denedim, bende problem devam ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

Yazdığınız tüm çözümleri denedim, bende problem devam ediyor.

Modemde UPnP kapattığına emin ol dostum , eğer yok kardesim eminim diyorsan ps3'e bağlantı ayarları yaparken UPnP enable disable gibi secenekler çıkar birde onu disable yapmayı dene.
  • Bendeki modemde bu özellik kapatılamıyor maalesef, Airties 4 portlu Wireless modem. PS3'ten kapadım bu ayarı ama yine de olmadı maalesef.
  • evet dostum bendede aynı problem var modemden bulamadım o upnp yı ps3 den denedım olmadı
  • Ben diyorum dandik diye

Ayrıca anlamıyorum, niye böyle ayar yapmalıyız, ben mecbur muyum bu ayarları yapmaya, en dandik oyunlar bile tak diye bağlanıyor online'a, bu efsane denilen oyun neden böyle sorun çıkarıyor, hayalkırıklığına uğradım. Şu anda tek kişilik modu oynuyorum, bitsin hemen takaslayacağım, gözümden düştü COD4.
  • ya tek zevkle oynadıgım oyun odu benım bı caresını mutlak bulmalıyız dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipru81

renzokuken bir türlü oynayamadık beraber şu cod 4 ü bir başlık altında toplanıp belirli günler saat uygulaması mı yapsak acaba
    önceden bilinmediği için herkes başka oyunlarda oluyor

aynen yau bir türlü bir araya gelemedik walla yakın zamanda öle bir düzenleme yapmak lazım cidden
  • Valla ben de askere gidicem 1 ay sonra dedim ki elimdeki oyunları çıkarayım, sadece bu kalsın multi takılırız sadece, haydaa olaya bak şimdi.

Bunu da Undercover ile takaslamıştım, orada ne güzel online takılıyordum, keşke takaslamasaydım, gözünü seveyim EA Games'in. Kalite çok önemli bir şey.
  • sendedemı aynı sorun var renzokuken....
  • ben killzone 2 nedeniyle 10 gündür giremedim hiç COD4 e, akşama biter sanırım KZ2 sonra hemen deneyip sonucu yazarım
  • arkadaslar forumda adsl modem bolumune konu actım upnp ayarı ıle ılgılı takıp edın bısey yazarlar belkı ben suan işe gıdıyorum cunku yazarlasa bıse uygularsınz....
  • Modeme rest atmayı denediniz mi?? aynı sorun bazen bendede oluyordu ve modem reset atarak düzeltebiliyordum
  • Reset atmaktan kastın kapatıp açmaksa defalarca yaptım, olmadı.
  • Arkadaşlar takasla sıfır GAME OF THE YEAR aldım(ucuza geldi ve ben normalini arıyordum zaten, hardcore COD'ci değilim, RENZOKUKEN'in ısrarlarına dayanamayıp aldım)
    Fakat içinden çıkan kodu istenildiği gibi REDEEM bölgesine girdim, ondan sonra bir sayfaya yönlendirdi beni ve solda COD resmi vardı ama download sekmesi yoktu.
    Altta x'e bas gibi bişi vardı, bastım ve geri dashboard'a döndüm.
    Tekrar deneyince
    ERROR oluştu
    CODE MAY NOT BE CORRECT
    or
    NO LONGER VALİD gibi bişiler yazdı

Oyun pal ve bende pal üyeliğimi açmıştım zaten.Neden kaynaklanabilir?
  • arka planda indirmeye başlamış olmasın ??

account manager dan yaptın di mi bunu ??

kod lar sadece başka bir hesap tarafındna kullanıldığı zaman geçersiz hale gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 9 Mart 2009; 15:33:22 >
  • Bu ne kodu ya anlamadım, biz kod falan girmedik, yoksa bizdeki hatanın sebebi bu mu, kod mu girmemiz gerekiyor?
  • bu kodlar oyuna sonradan eklenen 4 adet haritanın açılabilmesi için
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.