Şimdi Ara

CoD4 Oynayan Kaldımı?? :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılıyorum 10 daka once bıraktım
    oynamayı

quote:

Orjinalden alıntı: fmozeni

Ben hala online oynuyorum. Çok zevkli.
  • ben hala online ım sesime gelin :D
  • Ben de oynuyorum hala. Demin bıraktım
    Search&Destroy modunda takılırım genelde.
    Eklerseniz oynarız.

Psn: BOUN_MaXWeLL
  • walla dün akşam saatlerce oynadım gerçekten mükemmel bi oyun şunu söylim grafikleri on numara
  • Sanırım daha öncede bu başlığa yazmıştım, o mesajımdan bu yana hala oynuyorum. Bitmez bu multi :)
  • selam arkdaşlar
    yeni ps3 aldım ilk oyunum cod 4 :)

20 küsür leveldeyim acemiyim yani ,psn:zep_ksk
  • sonuncu 55 levele geldim gecenin bi yarısı, o anda bi şeylere devam etmek istiyomusun diye sordu bana bende yeni bi şeyler açılır diye evet dedim bi baktım 0 level olmuşum bi anda tam hatırlayamıyorum master mod ya da elite mod gibi bi şey açıldı, şimdi en baştan başlıyorum bu oyunun multisi harbiden bitmez yani.
  • eywahhhh....

eee ben bir sürü stabil level 55 görüyorum onlar nasıl oluorlar...

40 a gelemedim ben daha ayol :D
  • Prestij modu açmışsınız. Eğer açmazsanız 55. level seviyesinden devam ediyor rütbeniz sarı artı haç şeklinde kalıyor, artık neyse o. Prestij moda geçince her 55 te rütbe değişiyor, iş prestij oluyor artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 23 Şubat 2009; 15:29:42 >
  • bi 55 daha yapınca yinemi 0 olacak yani prestij modda? o zaman hiç bitmez ki
  • Anladığım kadarı ile her 55 te rütbe değişiyor ve 0 dan başlıyor. 4-5 kez dönen oyuncular var :) Zaten biteceğini kim söylediki. Multide üstüne tanımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 23 Şubat 2009; 15:30:34 >
  • bende diyorum bu değişik rütbe şekillerini nasıl alıyor bunlar, kırmızı mavi falan, demek ki böyle alıyolar
  • ben de oynuyorum hala ara sıra diğer oyunlardan vakit buldukça... prestij 10 level 55...
  • Olmamı.
  • prestige olayı gayet iyiymiş bence...

tüm silahlarda uzmanlaşmak için ideal
  • bitmez bu eğlence, birdaha sıfırdan başlamamak için, prestige modu açmadım,
    [TURK]seisi
  • prestij modun açık olup olmadığını nasıl anlıyoruz yau ilk bitirişten sonra mı soruyor sana prestij modunu açmak ister misin die ??

bu arada [TURK] klanı forumdan mı yoksa ölesine mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

prestij modun açık olup olmadığını nasıl anlıyoruz yau ilk bitirişten sonra mı soruyor sana prestij modunu açmak ister misin die ??

bu arada [TURK] klanı forumdan mı yoksa ölesine mi ??
    level 55 yaptiktan sonra soruyor yes dersen herseye bastan basliyor ve rütbe isareti degisiyo, sarimsi üzezinde tüfekler olan bi rütbe aliyosun
  • prestij de sınırlıdır heralde,kaç prestij modu var? en az 10 vardır bgn biraz oynadım level 5 oldum hehe
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.