Şimdi Ara

COD5 Hamachi Server Görememe(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cod5 de bazı kişiler ve ben göremiyoruz hamachi üzerinden yapıcagımız zaman çözümü varmıdır.Not version 1.1 ve crack 1.0 dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcagcag -- 18 Kasım 2008; 19:03:26 >

• evet bilen varsa yazsın arkadaşlar bendede aynı sorun var.4 arkadaş denedik hepsi gördü ve coop oyununa bi benim makine görmüyor serverları.her çözümü denedim olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

evet bilen varsa yazsın arkadaşlar bendede aynı sorun var.4 arkadaş denedik hepsi gördü ve coop oyununa bi benim makine görmüyor serverları.her çözümü denedim olmadı

sunucuları degiştirin başka biri kursun yada kendiniz kurmayı deneyin bazen görmeyebiliyor...
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı. Çıldırmak üzereyken bendeki sorunu anladım. Durum şuydu:
    Hamachi ile coop oynamak için hamachi 1.0.1.1 kurmuştum. Pach 1.1 i kurmuştum. Lan fix de mevcuttu.
    Meğer sorun firewall daymış. Windows un kendi firewall ını kapamıştım ama Nod32 nin kendi ağ trafiği filtresi varmış. Onu kapayınca tüm sorun çözüldü ve artık görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeerdem -- 24 Kasım 2008; 14:10:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Win7 Knight Online Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.