Şimdi Ara

Codegen 160 HDD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün 160 gb codegen (toshiba) hdd aldım...Çift usb girişi var..(usb +güç ) .....laptopumda tek usb girişi var..bu sebeple usb çoklayıcı kullanıyorum..

HDD yi çoklayıcı ile kullandığımda bilgisayar okuyamıyor..(görmüyor)..ama çoklayıcı kullanmadan doğrudan taktığımda hemen okuyor...

Çoklayıcıda daha önce 100 gb hdd kullanıyrdum sorun yoktu..

Çoklayıcı arızalı değil..fotoğraf makinesi ve telefonu aynı anda denedim çalışıyor...

sorun nedir..yardımızı bekliyorum...nasıl çözebilirim...

• sorunuzun çözümü değil benim diyeceklerim ama ben de bu ürünü almayı düşünüyorum hepsiburadadan.çift usb girişi dediğiniz olayı anlamadım.diğer 2.5"lik hdd ler gibi tek usb girişli değil mi gücünü usb den almyor mu

bir de ürünün fotosunu çekebilir misiniz boyutunu anlayabileceğim şekilde.ayrıca memnun olmadığınız yönü var mı şu ana kadar.ben de yarın almak istediğim için aklımda bu sorular var.yardımcı olabilirseniz sevinirim.İyi akşamlar
  • Codegenin boyutları oldukça ufaktır ve hafiftir. Gömlek cebinize sığacak şekilde küçüktür. Aliminyum dış kaplamaya sahiptir. Dış darbelere karşı oldukça dayanıksızdır.

Açıkcası ben kullanıyorum ama tavsiye etmiyorum... Pek güven vermiyor.. 3-4 defa servise gönderdim. Çok verimi kaybettim.

Bu arada bütün 2.5" ler çift başlı USB kablosu kullnaırlar. Bu uçlardan biri veri aktarımı yaparken diğeri de güç aktarımı yapar ama o güç girişini takmanıza gerek yok. Tek başlı usb kablosu da hddnizi çalıştırır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Codegenin boyutları oldukça ufaktır ve hafiftir. Gömlek cebinize sığacak şekilde küçüktür. Aliminyum dış kaplamaya sahiptir. Dış darbelere karşı oldukça dayanıksızdır.

Açıkcası ben kullanıyorum ama tavsiye etmiyorum... Pek güven vermiyor.. 3-4 defa servise gönderdim. Çok verimi kaybettim.

Bu arada bütün 2.5" ler çift başlı USB kablosu kullnaırlar. Bu uçlardan biri veri aktarımı yaparken diğeri de güç aktarımı yapar ama o güç girişini takmanıza gerek yok. Tek başlı usb kablosu da hddnizi çalıştırır.

ya şimdi beni kararsızlığa düşürdünüz

şimdi ben bunu her zaman yanımda taşımayacağım.belirli aralıklarla veri yükleyeceğim sonra kaldırıp kenara koyacağım lazım olunca tekrar takıp sonra yine kenara koycam.sizce bu şekilde kullanırsam veri kaybı filan olur mu.sizin veri kaybı olayı durduk yere mi oldu yoksa darbe sonucu filan mı ?

• USB depolama aygıtlarının duduk yere bozulduğuna dair sav'ım var. Bazı arkadaşlar buna itiraz ediyor ama öyle..

Ben 3 defa veri kaybına uğradım. Üçü de durup dururken oldu. Dün mükemmel çalışan alet, bugün çalışmayabiliyor. Siz ne kadar kullanmazsanız kullanmayın, ama bilgisayarıızı kullanacaksınız. Bilgisayarınızdaki değişiklikler, galiba, hdd yi de etkiliyor.

Açıkcası işin aslı şu: Codegen de olsa, wd de olsa, smardiskde olsa her zaman risk altındasınızdır. Ben sadece codegen hakkındaki görüşlerimi dile getirdim. Bugün olsa yine codegen alır mıyım, hayır almam. Tabi ben 4 sene önceki codegen teknolojisinden bahsediyorum. Benim alet 4 senelik. Şu an baktım da aletleri baya bi geliştirmişler. Dış kaplamaları falan fiyakalı olmuş. Benim codegenin hdd si WD nin.. Genel de ya samsung ya da wd kullanıyorlar..

Vegabilgisayar codegenin yetkili servisidir. Satış da yapıyorlar. İncele istersen:

http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=TOSHIBA_03

• bahsettiğiniz ürünü almak istiyorum zaten hepsiburada da 160 ytl artı webcam hediyeli indirime girmiş fiyatı çok uygun geldi diğerlerine göre

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd700566

gümüş rengini almayı düşünüyorum.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=60424

bir de bu var aklımda ikisi arasında kararsızım.fiyatları aynı ama codegen hem daha ince gibi duruyor daha ufak gibi hem 40 gb daha fazla avantajı var hem webcam hediyesi var oldukça aklıma yattı.ikisi arasında karar verme aşamasındayım.sanırım seagate i önerirsiniz siz ikisi arasında ama codegen kampanyaya girmiş hepsiburada da şu anda.indirimden önceki fiyatı 200 ytl civarıydı bu ürünün ama kampanya çok cazip hale getirmiş kampanyaya girmemiş olsaydı direkt verdim adresteki seagate i alacaktım ancak şu anda ikisi arasında kararsızım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.