|
Bildirim
|
upload a ne gerek var diye hırlayan insanlar, motorlu araç kullanmayın hiç bi şekilde
yürüyerek de gidebiliyoruz sonuçta 5 yıl yürüsem amerikaya giderim, ne gerek var bin dolar vermeye uçağa |
Başka konuda da benzer bir cevap yazmıştım. Aylık kaç GB internet kullanıyorsunuz? 1TB kullandığınızı varsayalım. 4Mbps internet ile 1TB kullanım yapabilirsiniz 1 ayda. Peki neden 4Mbps'den daha yukarı bir hıza ihtiyaç duyuyorsunuz?
Sorduğunuz soru tam olarak buna benziyor. 7/24 indirme yapamadığımız gibi yükleme de yapamayız. |
Üzerinde çalıştığımız görsel ve video boyutları özellikle doğal olarak son dönemde çok arttı. Bunların yüklenmesi, düzenlenmesi sırasında ciddi bir upload ihtiyacı oluyor. KabloNET 100 Mbit kullanıcısı olarak 20 Mbit upload benim için iyi olurdu.
Aynı durum Akıllı Sınırsız tarifeler için de geçerli. Bu Covid19 sürecinden bağımsız olarak bazı sektörlerde çalışma saati diye bir şey yok. Gece dahi bazen dosya transferi etmeniz, bazı işleri kontrol etmeniz gerekiyor. O yüzden gelişmiş ülke standartlarında her daim 100 Mbit hız kullanabilmek isterdim. Ve tabii hazır KabloNET altyapısı da uygunken daha yüksek hızlara sahip olup zamandan kazanmak isterdim. |
Şükrede şükrede bu hale geldik. Bulgaristanda 1000/1000 simetrik internet 374tl iken bizde 35.000tl ve bizde bunu sadece metronet sağlıyor. Bu kadar fiyat farkı (katı) olması hiç te adil değil açıkçası.
|
Hala milletin parasını verip aldığı/alacağı hizmet ile ne yapacaklarına karışan var. Sizene kardeşim ister torrent seed ler, ister websitesi hostlar, isterse evin içine server kurup vds hizmeti sunar. S İ Z E N E
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 16 Nisan 2020; 16:34:49 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|