Şimdi Ara

Çoğu ISS Upload hızlarını arttırdı fakat KabloNet'te bi hareketlilik yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, forumdaki herkes paylaşıyor yeni upload hızlarını fakat KabloNet için bir farklılık göremedim. Sizin hızlarınız kaç ? Çoğu ISS Upload hızlarını arttırdı fakat KabloNet'te bi hareketlilik yok

• Başka konuda da benzer bir cevap yazmıştım. Aylık kaç GB internet kullanıyorsunuz? 1TB kullandığınızı varsayalım. 4Mbps internet ile 1TB kullanım yapabilirsiniz 1 ayda. Peki neden 4Mbps'den daha yukarı bir hıza ihtiyaç duyuyorsunuz?

Sorduğunuz soru tam olarak buna benziyor. 7/24 indirme yapamadığımız gibi yükleme de yapamayız.
    Üzerinde çalıştığımız görsel ve video boyutları özellikle doğal olarak son dönemde çok arttı. Bunların yüklenmesi, düzenlenmesi sırasında ciddi bir upload ihtiyacı oluyor. KabloNET 100 Mbit kullanıcısı olarak 20 Mbit upload benim için iyi olurdu.

Aynı durum Akıllı Sınırsız tarifeler için de geçerli. Bu Covid19 sürecinden bağımsız olarak bazı sektörlerde çalışma saati diye bir şey yok. Gece dahi bazen dosya transferi etmeniz, bazı işleri kontrol etmeniz gerekiyor. O yüzden gelişmiş ülke standartlarında her daim 100 Mbit hız kullanabilmek isterdim. Ve tabii hazır KabloNET altyapısı da uygunken daha yüksek hızlara sahip olup zamandan kazanmak isterdim.
  • Sadece merak ettiğimden soruyorum, Upload size ne için gerekiyor? Ne kadar olsa iyi

10 veya 20 olsun farketmez ancak gerçekten merak ediyorum s.online da 20 up alanlar şimdi farklı ne yapıyor daha önce yapamadıkları?

Eleştri için değil bilgi için merak ediyorum. Şahsım 4-5 mb upload bintarife kullanıyorum ve hiç eksikliğini hissetmedim. 10mb olursa ne kazanırım? Ne kazanırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 16 Nisan 2020; 16:34:49 >
  • Google Drive'ı sürekli olarak kullanıyorum. Yayın vs. yapmayı düşunüyorum 100mb pakete geçecektim fakat 4 upload da yetersiz o yüzden geçmedim. 10 upload olması yeterli benim için.
  • Şikayet Var'dan talep açtım, 25gb kotalı upload paketini ücretsiz olarak tanımladılar. Upload hızlarını herkeste arttırmak konusunda Turksat'ı bu kadar zorlayan ne bilmiyorum. Telekom bile açmışken hızları, Turksat'ın farkını ortaya koyup Turkcell'den de yüksek upload vermesi lazım aslında. En azından biz kullanıcılar rekabeti severiz, kullanıcı olarak bekleriz böyle güzel gelişmeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunusemre0101

Google Drive'ı sürekli olarak kullanıyorum. Yayın vs. yapmayı düşunüyorum 100mb pakete geçecektim fakat 4 upload da yetersiz o yüzden geçmedim. 10 upload olması yeterli benim için.
    Teşekkürler. Yayın yapacaksanız hemde hd bir yayın için 5mb zorlayacaktır zaten.
  • 5Mbps
  • HeroTech kullanıcısına yanıt
    Üzerinde çalıştığımız görsel ve video boyutları özellikle doğal olarak son dönemde çok arttı. Bunların yüklenmesi, düzenlenmesi sırasında ciddi bir upload ihtiyacı oluyor. KabloNET 100 Mbit kullanıcısı olarak 20 Mbit upload benim için iyi olurdu.

Aynı durum Akıllı Sınırsız tarifeler için de geçerli. Bu Covid19 sürecinden bağımsız olarak bazı sektörlerde çalışma saati diye bir şey yok. Gece dahi bazen dosya transferi etmeniz, bazı işleri kontrol etmeniz gerekiyor. O yüzden gelişmiş ülke standartlarında her daim 100 Mbit hız kullanabilmek isterdim. Ve tabii hazır KabloNET altyapısı da uygunken daha yüksek hızlara sahip olup zamandan kazanmak isterdim.
  • Arttırirsa iyi olur Türksat altyapısı üzerinden Superonline kullanıyorum.2 mbts upload var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-190FFD898

Şikayet Var'dan talep açtım, 25gb kotalı upload paketini ücretsiz olarak tanımladılar. Upload hızlarını herkeste arttırmak konusunda Turksat'ı bu kadar zorlayan ne bilmiyorum. Telekom bile açmışken hızları, Turksat'ın farkını ortaya koyup Turkcell'den de yüksek upload vermesi lazım aslında. En azından biz kullanıcılar rekabeti severiz, kullanıcı olarak bekleriz böyle güzel gelişmeler.

bu paket size tek seferlik mi tanımlandı yoksa her ay devam mı edecek?

• Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Tek seferlik tanımlandı.
  • Ustune internetim arizalandi 50 mbps sinirsiz
  • Vodafone tercih etseydiniz daha iyiydi en azından 50 MB sinirsiz vardı turksatkablo alt yapı üzerinden süperonline en fazla 24 MB veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

Sadece merak ettiğimden soruyorum, Upload size ne için gerekiyor? Ne kadar olsa iyi

10 veya 20 olsun farketmez ancak gerçekten merak ediyorum s.online da 20 up alanlar şimdi farklı ne yapıyor daha önce yapamadıkları?

Eleştri için değil bilgi için merak ediyorum. Şahsım 4-5 mb upload bintarife kullanıyorum ve hiç eksikliğini hissetmedim. 10mb olursa ne kazanırım? Ne kazanırız
    ne için kullanacağının burada ne önemi var? kullanıcı ister tam kapasitede kullanır ister kullanmaz, belki sırf parasını ödüyor diye psikolojik olarak 2 basamaklı upload hızı görmek istiyor. evde interneti kullanan fazla kişi olabilir. başka konularda da gördüm, kablonet ajanı filan yazmıştılar. gerçektende ajan gibi yazıların var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ne için kullanacağının burada ne önemi var? kullanıcı ister tam kapasitede kullanır ister kullanmaz, belki sırf parasını ödüyor diye psikolojik olarak 2 basamaklı upload hızı görmek istiyor. evde interneti kullanan fazla kişi olabilir. başka konularda da gördüm, kablonet ajanı filan yazmıştılar. gerçektende ajan gibi yazıların var.

Alıntıları Göster
    Ajan mı bilmiyorum fakat bence de sorulması gereken bir soru. Canlı yayıncılık, Youtuber'lık dışındaki video yükleme gerektirmeyen işlerde çok da gerekli değil gibi düşünüyorum ben.

• ya açın şu barajın önünü upload hızında boğulalım. doyasıya torrent seedlemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

Alıntıları Göster
    hocam şaka mısınız? talebe karşı çıkmışlığım dahi yok hatta hak verdim arkadaşa.
    ama sen belliki 10 olsa 20, 20 olsa 100 upload isteyecek müşteri tipisin. o zaman ver parasını iste der türksat geçer. ki keşke yapmaz da herkese min10 verir bunu da ilk mesajımda yazdım zaten.

bu arada bana ajan yazan tek bir arkadaş var o da forumun ukala iftiracı yalancısı bir kişi. Tarafımdan engelli daha ne salladığını da bilmiyorum. şurada millete yardımcı olduğumuz durumlar var sayenizde o da olmayacak. varsın ajan kalalım biz.

gidin o vatandaşın yazdıklarını okuyun kişiyi tanıyın sonra gelin burada haddinizi aşın. bu arada profil kurcalamaları tam ajanlık iş olmuyor mu? kimle ne yazışmışız oan bile bakmışsınız ama anlamamışsınız vesselam.

• Ekonomi patlak, corona virüsü, bence download yapabildiğimize şükredelim.
  • Şükrede şükrede bu hale geldik. Bulgaristanda 1000/1000 simetrik internet 374tl iken bizde 35.000tl ve bizde bunu sadece metronet sağlıyor. Bu kadar fiyat farkı (katı) olması hiç te adil değil açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunusemre0101

Şükrede şükrede bu hale geldik. Bulgaristanda 1000/1000 simetrik internet 374tl iken bizde 35.000tl ve bizde bunu sadece metronet sağlıyor. Bu kadar fiyat farkı (katı) olması hiç te adil değil açıkçası.
    +999999999
  • HeroTech kullanıcısına yanıt
    Turşusu iyi oluyor diyorlar..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.