Şimdi Ara

Çoğu ISS Upload hızlarını arttırdı fakat KabloNet'te bi hareketlilik yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu soruyu size de sorayım:

quote:

Aylık kaç GB internet kullanıyorsunuz? 1TB kullandığınızı varsayalım. 4Mbps internet ile 1TB kullanım yapabilirsiniz 1 ayda. Peki neden 4Mbps'den daha yukarı bir hıza ihtiyaç duyuyorsunuz?

Ve cevabını kendim vereyim. Aylık 1TB kullanım yaptığınızı varsayıyorum. 4Mbps yeterli bir hız ama siz 100 alıyorsunuz değil mi? Sebebi nedir? 1080p veya 4K video izlemek istediğinizde, 2-3 kişi eş zamanlı internette gezindiğinizde veya dizi film izlediğinizde donmaması için. Yani yüksek hızı sürekli internet kullanmak için değil, kullandığınız vakitte donma veya yavaşlık yaşamadan, sorunsuz kullanım için istiyorsunuz.

Upload meselesi de böyle. 20Mbps upload aldık diye 10TB'lık film arşivini google drive'a atacak vs. değiliz. O hızı 7/24 kullanmak için istemiyoruz. İşimiz olduğunda hızlıca halledebilmek, işimizi hallederken kullanıma engel olmaması için istiyoruz. Ve upload'ın 5Mbps'den 20Mbps'e çıkacak olmasının Türksat'ın giderlerine etkisi %1 düzeyinde bile olmaz.

• upload a ne gerek var diye hırlayan insanlar, motorlu araç kullanmayın hiç bi şekilde

yürüyerek de gidebiliyoruz sonuçta 5 yıl yürüsem amerikaya giderim, ne gerek var bin dolar vermeye uçağa
  • ne alaka?

aktif olarak dosya uploadlayan(ftp vs.) ve torrentçilik yapan biriyim.

upload benim için önemli.

diğer kullanıcılar içinde önemli olmalı.

Çoğu ISS Upload hızlarını arttırdı fakat KabloNet'te bi hareketlilik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 18 Nisan 2020; 12:44:35 >
  • Yıllardır (16 senedir) kablonet kullanırım ve yıllardır da bu firmanın kullanıcı yararına bir iyileştirme ya da düzeltme yaptığını görmüş değilim. Boşa ümitlenmemek lazım sanırım bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torrentçilik ne yeni bir meslek mi
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekildeyim. Tüm işim internet üzerinden. O yüzden upload benim için de çok önemli. Arkadaşın yazdığı şeye ithafen demiştim onu. 10Mbps ve üzerinde upload değerleri istek değil, ihtiyaçtır.
  • Çoğu ISS Upload hızlarını arttırdı fakat KabloNet'te bi hareketlilik yok

romanyaya gidip gelen olursa denesin.. adamlar speedtest sonuclarında dünya 3. sü
    https://twitter.com/BTKbasin

buraya baskı kuralım.

sikayatvar.com dan uplaod talep edin ordan veriyoruz diyen kablonetse şayet cimere şikayette bulunabilirsiniz.

• Ailem ile görüntülü görüşüyorum upload aslında herkes için önemli ama insanlar farkında değil.
  • Hala milletin parasını verip aldığı/alacağı hizmet ile ne yapacaklarına karışan var. Sizene kardeşim ister torrent seed ler, ister websitesi hostlar, isterse evin içine server kurup vds hizmeti sunar. S İ Z E N E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 18 Nisan 2020; 23:25:10 >
  • Oo kablonet konusu maili hazırlayın ben varım beyler.

• Genel müdüre mail attım, cevap bile vermedi. Sözde teknoloji şirketi. Taahhüt bitsin bye bye 👋👋

• zifco Z kullanıcısına yanıt
    Virüs var normal bi durum yok ortada neyin tribi ?
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Taleplere olumlu ya da olumsuz bir dönüş olması gerekir. Biz de virüs var diye iş yerine gitmiyoruz ama; 7/24 ulaşılabilir haldeyiz. Daha çok çalışmaya başladık. Tatil ortamı değil ki. Önceden mesai biter iş biterdi şimdi gece gündüz çalışıyoruz.

• güncel kablonet upload hızını arttırmalı

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Ya ne alakası var kardeşim boş boş konuşma ya, belki ailemle daha kaliteli görüntülü görüşmek istiyorum, belki whatsapptan attığım videolar daha hızlı gitsin istiyorum, evet gdrive yedekleme de yapıyorum onun da daha hızlı yüklenmesini istiyorum. Kimse 70-120km/h geçen otomobilde almasın o zaman, nasılsa geçmiyorlar. İhtiyacı oluyor insanın o hıza, az yada çok, acele veya değil mutlaka geçeceği zaman oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 20 Nisan 2020; 9:50:56 >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Bana ve iss lere degil devlete çemkirin..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.