valla önce fiyat=donanım zenginliği önemli o özelliklere yakın HP pavillon EK976EA modeliydi sanırım 100 gb hdd, x700 ekran kartı, vs . makinede herşey var hemde 1000 ytl aşağısı fiyata parası çok olanda bunu alsın..
quote:
Orijinalden alıntı: yurt
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Güzel notebook iyi donanım ama W7600 ün tahtını sallayacak kadar değil , evet artıları var ama eksileride var , tv kartı ,uzaktan kumanda,parlak ekran,ağırlık ve bence kolay kolay hiçbir notebookun henüz yanına yaklaşamayacağı fiyat/performans oranı
evet aslında haklısın f/s 2045 modeli tam bir fiyasko idi
quote:
Orijinalden alıntı: Roman
evet aslında haklısın f/s 2045 modeli tam bir fiyasko idi
bu pcdeponun elemanları Allah var çok iyi çalışıyorlar:)))) her taşın altından burası çıkıyor nerdeyse hacıvat karagöz depo bilgisayar desek daha doğru olur
quote:
Orijinalden alıntı: mbatu
bu pcdeponun elemanları Allah var çok iyi çalışıyorlar:)))) her taşın altından burası çıkıyor nerdeyse hacıvat karagöz depo bilgisayar desek daha doğru olur
Alıntıları Göster
resmen pcdepo çalışanlarının mekanı oldu yo mu bu adamlardan kurtuluş rahat bırakın bizi
quote:
Orijinalden alıntı: daleque
resmen pcdepo çalışanlarının mekanı oldu yo mu bu adamlardan kurtuluş rahat bırakın bizi
Alıntıları Göster
Buradaki mesajlarımı sildim Roman gibi şahsiyet sahibi olmayan pc depo çalışanlarına
İnsan biraz utanır
Gerçi para için bazıları her şeyi yapar. Yalnız dalavere ile elde edilen paralar bir yerlerden mutlaka çıkar. Pc depodan bunları gördükten sonra asla ürün almam aldırmam.
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: yurt
Buradaki mesajlarımı sildim Roman gibi şahsiyet sahibi olmayan pc depo çalışanlarına
İnsan biraz utanır
Gerçi para için bazıları her şeyi yapar. Yalnız dalavere ile elde edilen paralar bir yerlerden mutlaka çıkar. Pc depodan bunları gördükten sonra asla ürün almam aldırmam.
saygılar
Alıntıları Göster
Hocam allah aşkına şu noteboğun kelimesini bir editle değiştir bu ne yahu böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: tutankhamon
Hocam allah aşkına şu noteboğun kelimesini bir editle değiştir bu ne yahu böyle.
Alıntıları Göster
gercekten de cok performanslı bi alete benziyor.. ama fiyatı da saglammıs.. sonucta tercih meselesi ama o kadar param olsa sanırım daha iyisini bulurdum..
quote:
Orijinalden alıntı: shearforce
gercekten de cok performanslı bi alete benziyor.. ama fiyatı da saglammıs.. sonucta tercih meselesi ama o kadar param olsa sanırım daha iyisini bulurdum..
Alıntıları Göster
Ya benim o kadar param olsa zaten biraz daha bekler duo işlemcili veya intelin daha yeni yeni piyasaya sunduğu 64bit işlemcili GO 7800GT li bir notebook alırım, hem bu kadar ağırda olmaz... Ya kolum kopar onu taşıcam diye ya yuh!!!!...
quote:
Orijinalden alıntı: SMDX
Ya benim o kadar param olsa zaten biraz daha bekler duo işlemcili veya intelin daha yeni yeni piyasaya sunduğu 64bit işlemcili GO 7800GT li bir notebook alırım, hem bu kadar ağırda olmaz... Ya kolum kopar onu taşıcam diye ya yuh!!!!...
Alıntıları Göster
çok ağırr
quote:
Orijinalden alıntı: acer
çok ağırr
Alıntıları Göster
o kadar para verip masaüstümü yapacan bunu bir taşıyıcımı tutacaksın bu alet için
makina güzelde birde çok ağır olmasa. bende ACER2601WLCI var 3,6 kg ben onu bile taşımak istemiyorum yanımda. kadlıki bumakina hiç taşınmaz. bu 4 kg varya 200mt sonra adama 8 kg gibi geliyor. tecrübemle sabittir.