Şimdi Ara

Cointiply ile Uygulama İndirip, Oyun Oynarak Coin Kazan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cointiply ile ücretsiz para kazanabileceğimi sonunda bende görmüş oldum.

Öncelikle uygulamayı iki sene önce fark etmiştim ama diğer uygulamalar gibi ödeme yapmaz diye düşünerek çok fazla ilgilenmemiştim. Geçtiğimiz ay tekrardan bir yerde denk geldim ve uygulamayı indirdim.

Uygulama içerisinde yer alan görevleri yerine getirerek coin biriktirdim. Coin biriktirmek gerçekten kolay. Özellikle oyun oynamayı sevenler için daha da kolay hale gelecek diye düşünüyorum.

Örneğin: Mafia City oyununu oynayarak coin biriktirebiliyorsun.(Burada dikkat etmeniz

gereken uygulamaları verilen linkler üzerinden indirmeniz. Google play’den

direk aratarak indirirseniz uygulama tarafından yaptığınız görevler  farkedilmiyor.)

Bunun haricinde günlük video izleyerek ve ptc reklamlarına tıklayarak puan kazanabilirsiniz. Bunun yanında anket doldurarakta puan kazabiliyorsunuz. Yani anlayacağınız puan toplamak için size uygun her şey var.

Gelelim coinleri nasıl çektiğime. En önemli nokta bu olsa gerek. 35.000 Coine gelince Binance hesabıma Dash coin olarak gönderdim. Siz isterseniz 50.000 coin olarak coinbase hesabına da gönderebilirsiniz. Withdraw talimatı verdikten yaklaşık 5-6 saat sonra coinlerim hesabıma yattı. Şu ana kadar 3 kez ödeme aldım.

Sizde benim gibi coin kazanmak istiyorsanız aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz. (Ödeme kanıtını aşağıdaki görselde de bırakıyorum)

cointiply.com/r/3BEO0

Cointiply ile Uygulama İndirip, Oyun Oynarak Coin Kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davranicem -- 11 Ocak 2022; 22:53:58 >

• Hocam ,bu yeni birşey degilki :) amaçlari bu zaten.. yem atip müşteri cekmek daha cok kazandirmaya calişmak.. Baktilar büyük yem atiyorlar , sende elindekileri koyuyorsun Hopp hepsini aliyorlar :) Bu seneler öncede vardi bügünde var ,yarinda olacak.. Burda paylaşman dogru degil.. Burasi oyun konusu , cocuklarda var , onlari bilmedigi işlere sevk etmek dogru degil. Adminler ne yapiyor anlamiyorum.

• uygulamada gördüğüm ücretsiz olarak çoğu şeyin yapıldığı hocam

• Google Play'den indirme haricen indir.
    Buradan varılabilir en kestirme sonuç uygulamanın güvenilir olmadığı, geri planda ne halt yiyebilir olacağının bilinmediğidir.
    Tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 12 Ocak 2022; 16:34:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • google play üzerinden direk indirilebiliyor hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.