Cointiply ile ücretsiz para kazanabileceğimi sonunda bende görmüş oldum.
Öncelikle uygulamayı iki sene önce fark etmiştim ama diğer uygulamalar gibi ödeme yapmaz diye düşünerek çok fazla ilgilenmemiştim. Geçtiğimiz ay tekrardan bir yerde denk geldim ve uygulamayı indirdim.
Uygulama içerisinde yer alan görevleri yerine getirerek coin biriktirdim. Coin biriktirmek gerçekten kolay. Özellikle oyun oynamayı sevenler için daha da kolay hale gelecek diye düşünüyorum. Örneğin: Mafia City oyununu oynayarak coin biriktirebiliyorsun.(Burada dikkat etmeniz gereken uygulamaları verilen linkler üzerinden indirmeniz. Google play’den direk aratarak indirirseniz uygulama tarafından yaptığınız görevler farkedilmiyor.)
Bunun haricinde günlük video izleyerek ve ptc reklamlarına tıklayarak puan kazanabilirsiniz. Bunun yanında anket doldurarakta puan kazabiliyorsunuz. Yani anlayacağınız puan toplamak için size uygun her şey var.
Gelelim coinleri nasıl çektiğime. En önemli nokta bu olsa gerek. 35.000 Coine gelince Binance hesabıma Dash coin olarak gönderdim. Siz isterseniz 50.000 coin olarak coinbase hesabına da gönderebilirsiniz. Withdraw talimatı verdikten yaklaşık 5-6 saat sonra coinlerim hesabıma yattı. Şu ana kadar 3 kez ödeme aldım.
Sizde benim gibi coin kazanmak istiyorsanız aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz. (Ödeme kanıtını aşağıdaki görselde de bırakıyorum)
cointiply.com/r/3BEO0 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davranicem -- 11 Ocak 2022; 22:53:58 > |
Bildirim