Şimdi Ara

Çok acil 2 ye bölünmüş hard diski tek bölüme indirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hard diskim iki bölümden oluşuyordu ben tek bölüme düşürmek istedim format esnasında D: bölümünü sildim hard diskim 40 gb ancak silmeme rağmen şu anda tek bölüm sadece C: var ancak 20 gb gösteriyo diğer 20 gb nerede ya ? lütfen çok acil tekrardan format atıcam anlatırmısınız napmam gerekk

• yok mu yardım edecek :(
  • Format esnasında sadece D bölümünü silmiş ve sanırım C'yi bırakmışsınız. Eğer C ve D'yi 20 şer Gb'a ayırmışsanız, sadece C yi 20 Gb görmeniz normal.
    Format atarken her iki bölümü (C ve D'yi) de silmeniz gerekirdi. O zaman 40 lık bir C'ye sahip olurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 18 Ocak 2009; 0:36:34 >
  • disk yönetiminden görünmeyen bölümleri görüp kullanılır hale getirebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

Format esnasında sadece D bölümünü silmiş ve sanırım C'yi bırakmışsınız. Eğer C ve D'yi 20 şer Gb'a ayırmışsanız, sadece C yi 20 Gb görmeniz normal.
    Format atarken her iki bölümü (C ve D'yi) de silmeniz gerekirdi. O zaman 40 lık bir C'ye sahip olurdunuz.

• partion magic kullanıp diski daha rahat bölümleyebilirisin
  • teşekkürler arkadaşlar gece bekledim bi yarım saat yazan olmayınca oturdum başına pc nin ve aynen anlattığınız gibi her iki bölümüde sildim baştan kurdum ve oldu :) iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.