Şimdi Ara

ÇOK ACİL: 2011 FİAT PUNTO EVO 1.3 MULTİJET AKTİVE VE 2012 OPEL CORSA 1.3 CDTİ COLOR EDİTİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR 2011 MODEL SİYAH PUNTO EVO (1.3 MULTİJET DİZEL-AKTİVE-18.000 KM DE) 31.000 e
    SATARAK ÜSTÜNE 3,4 BİN TL KOYARAK, YERİNE 2012 OPEL CORSA 1.3 CDTİ COLOR EDİTİON-2.000 KM DE ALMAK MANTIKLIMIDIR?
    2 ARAÇTA KAZASIZ TEMİZDİR..(YANİ ARACIMI FİATTAN OPELE GEÇİRMEK, 1 SENE MODEL YÜKSELTMEK İÇİN DEĞER Mİ?
    HEM FİYAT KIYASLAMASI HEMDE OPEL FİAT MARKA KIYASLAMASI OLARAK YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARDAN TAVSİYE BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER..

• Punto Evo Active bildiğim kadarıyla aracın en alt donanımı.

Model artı km avantajını da düşününce 3.000TL fark ile düşünülebilir.
  • teşekkürler verdiğiniz bilgi için.OPEL in o modeli ikinci elde zarar ettirmezse almayı düşünüyoruz işte..
  • Şahis fikrime göre ben bir avantaj göremiyorum.16.000 km fark ve 1 model yılı için 3-4 bin tl vermek.Sınıf değişikliği de yok. Attan inip ata binmiş gibi olacaksınız bana göre.Ben olsam böyle bir takasa girmezdim.
  • İki araç aynı sınıfta, motorları da aynı.

Yeni aracın donanımında sizin araçta olmayan neler var?
  • Bence şekil olarak epey fark var. Evo bana göre çok çirkin. Ama corsa da 6. yaşına giriyor sanırım. Donanımları nasıl?
  • Bence çok gereksiz bir takas olur. Zaten motorları aynı , active paketini tam bilmiyorum ama punto corsaya göre çok donanımlı bir araç. Fiatın servis, parça maliyetleri daha ucuz. Ben olsam üzerinde 3-4 bin vererek bu takası kesinlikle yapmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.