KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR 2011 MODEL SİYAH PUNTO EVO (1.3 MULTİJET DİZEL-AKTİVE-18.000 KM DE) 31.000 e SATARAK ÜSTÜNE 3,4 BİN TL KOYARAK, YERİNE 2012 OPEL CORSA 1.3 CDTİ COLOR EDİTİON-2.000 KM DE ALMAK MANTIKLIMIDIR? 2 ARAÇTA KAZASIZ TEMİZDİR..(YANİ ARACIMI FİATTAN OPELE GEÇİRMEK, 1 SENE MODEL YÜKSELTMEK İÇİN DEĞER Mİ? HEM FİYAT KIYASLAMASI HEMDE OPEL FİAT MARKA KIYASLAMASI OLARAK YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARDAN TAVSİYE BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER..
Punto Evo Active bildiğim kadarıyla aracın en alt donanımı.
Model artı km avantajını da düşününce 3.000TL fark ile düşünülebilir.
teşekkürler verdiğiniz bilgi için.OPEL in o modeli ikinci elde zarar ettirmezse almayı düşünüyoruz işte..
Şahis fikrime göre ben bir avantaj göremiyorum.16.000 km fark ve 1 model yılı için 3-4 bin tl vermek.Sınıf değişikliği de yok. Attan inip ata binmiş gibi olacaksınız bana göre.Ben olsam böyle bir takasa girmezdim.
İki araç aynı sınıfta, motorları da aynı.
Yeni aracın donanımında sizin araçta olmayan neler var?
Bence şekil olarak epey fark var. Evo bana göre çok çirkin. Ama corsa da 6. yaşına giriyor sanırım. Donanımları nasıl?
Bence çok gereksiz bir takas olur. Zaten motorları aynı , active paketini tam bilmiyorum ama punto corsaya göre çok donanımlı bir araç. Fiatın servis, parça maliyetleri daha ucuz. Ben olsam üzerinde 3-4 bin vererek bu takası kesinlikle yapmazdım.