Şimdi Ara

Cok Acıl ARKADASLAR ABIME ULASAMIYOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COK ACIL YARDIM EDİN ARKADASLAR JAPON BAKIK BAKAIYORUM BALIKLARIN KUYRUKLARI KAN COKMUS DURUMDA NE YAPMAM LAGZIM ACILLLLLLLL ÖLÜ ÖÜCEK GİBİ HAYVANLAR YAAAAAA
    contra ilac kulanıyom 2 gundur acıll yardımmmmm

• Kan çökme durumu kavga çarpma sürtme gibi durumların dışındaysa eğer durum vahim demektir.Yara bere yoksa kesin bakteriyeldir iç enfeksiyon.
    Bakteriyel bir enfeksiyon olabilir birkaç türü varki tedavisi yok. Sağa sola sürtme kaşınma varmı ? bu varsa su değerleri çok bozulmuştur enfeksiyondur ilerler dikkat.
    Kaya tuzu genta suyu en azından dezenfekte eder.
    Bilinenin aksine akvaryum ısısı birkaç derece düşürülmelidir balıklar havale geçirebilir.
    Akvaryumun suyunu %20 oranda dinlenmiş su ile değiştir.Eğer fanustaysada suyun tamamını değiştirme.%20 iyidir.
    Çok az yemleme yap.Günde bir kere.
    Filtreleme iyi olsun ama akvaryumda güçlü akıntı olmamalı.
    Havalandırma bol olmalı.Hava taşı veya filtre akıntısı suyun üstüne doğru verecek şekilde .
    Dipteki pislikleri çekiniz sık sık (haftada bir).
    Antibiyotik, magnezyum ve b vitamini takviyesi isteyebilir ama bir iki gün gözlemlemek lazım düzelme varsa gerek yok.
    Bunların kullanımı veya ne kullanacağım dersen zor iş çünkü hem hastalığı iyi tahmin etmek ilacı iyi tahmin etmek lazım üstelik antibiyotik balıklara çok yan etki yapıyor.
    Bu acemi işi değil bildik bir akvarist veya akvaryumcu görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 26 Eylül 2012; 12:40:03 >

• Saolun ama balıklarım öldü :(

• Tamamen büyük harflerle yazarak ve bir sürü hareketli ifade kullanarak lütfen forumu katletmeyin.
    Balıklarınıza da geçmiş olsun. Bir dahakine daha sağduyulu olursunuz umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.