Şimdi Ara

COK ACİL ARKADASLAR YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://ark.intel.com/tr/products/35428/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9650-12M-Cache-3_00-GHz-1333-MHz-FSB

ARKADASLAR BU ISLEMCIYI ALMAK UZEREYİM ONERİLERİNİZİ BEKLIYORUM 175 TL YE ALACAGIM ARTILARI EKSILERI NE OLUR BİLGİLENDIRIRSENIZ SEVİNİRİM

• ARKADASLAR SİSTEMIM : ANAKART MSİ DDR3 RAM:6GB EKRAN KARTI:POWERCOLOR HD 4850
  • quote:

Orijinalden alıntı: nameisose

http://ark.intel.com/tr/products/35428/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9650-12M-Cache-3_00-GHz-1333-MHz-FSB

ARKADASLAR BU ISLEMCIYI ALMAK UZEREYİM ONERİLERİNİZİ BEKLIYORUM 175 TL YE ALACAGIM ARTILARI EKSILERI NE OLUR BİLGİLENDIRIRSENIZ SEVİNİRİM

Ücreti nedir bu işlemcinin?
  • 175 TL YE ALICAGIM
  • ONERI VEREBİLECEK YADA BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR YARDIMLARINIZI BEKLIYORM
  • 175 lıraya Q9650 cok uygun alın derım anakartınız desteklıyorsa
  • Alıcagım yanlız kuskularım var ileriye donuk bir işlemcimi acaba fazla bilgim yok bu konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ılerıye donuk degıldır ama 1-2 sene orta- ust sevıye kartlarla halen kullanılır ama o fıyata ben yınede alırdım o ıslemcıyı
  • Tskkr ederım ılgınız ıcın bakalım zaten pek oyuna duskun bırısı degilim internet autoad programları vs.. işlerim
  • oyunla ısın yoksa 1-2 seneden daha fazla sure kullanırsın o ıslemcıyı
  • İntel pentıum d 935 kullanıyorum suanda bi sure sonra işlemcim cok ısınıyor dolayısıyla cok yavaslıyordu atyık işlemci degiştirme yazanım geldı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nameisose

İntel pentıum d 935 kullanıyorum suanda bi sure sonra işlemcim cok ısınıyor dolayısıyla cok yavaslıyordu atyık işlemci degiştirme yazanım geldı sanırım

Anakartının desteği varmı,ezbere alma.
  • anakartın desteklıyor bıosun eskıyse yenı ıslemcıyı takmadan guncellemeyı unutma
  • Tesekkr ederm ılgınız ıcın ne gibi faydası olur
  • eskı surum bıos varsa ıslemcıyı desteklemez sıstem acmayabılır acsa bıle ıslemcı doal hızında calısmayabılır
  • Anladım bilginiz var ise pentium d 935 işlemci acaba bu devre gore nasıl bir işlemci ben cok yangınım cok ısınıyor bakımalrınıda yapıyorum macun surdum temızlık de yapıyorum ama hemen ısınıyor
  • O fiat çok iyi değil ama, elindeki anakartı değiştirip extra bi masraf yapmadan, yapılacak en doğru hareket.
    Bu nedenle al. Fakat biosu kesin eski işlemcin ile güncelle,çok büyük ihtimal eski biostur üzerindeki.
  • ılk cıkan d ıslemcılerden sayılır oncesınde zaten 800 serısı vardı 800ve 900 serısı zaten cok ısınır reel saat hızları yuksek gozuksede performansı gunumuz ıcın cok dusuk ıslemcılerdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 5 Ekim 2013; 16:51:04 >
  • Bilgiler için tsk ederım arkadaslar bios guncellemesı en kısa zamanda yapacagım yarında işlemciyi alıcagım bi terslık cıkmazsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.