Şimdi Ara

ÇOK ACİL::ASUS Router'la ethernetten bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum şu; ASUS Router aldım 1ay evvel. Internet kurulumu sorunsuz oldu. 2gün kullandıktan sonra ağ aygıtı göremez oldu iletisi vermeye başladı; USB den girmek zorunda kaldım. Kablodandır diye yeni ethernet kablosu aldım ama değişen birşey olmadı zira SURECOM EP-320S-V1 marka/model ethernet kartı var onuda yeni aldım; aygıtı tanıyor sürücüsü yükleniyor ama ilk baştaki gibi giremiyorum?
    Bluetoothdan olur diye (ki, oda bi ay aygıtı olarak algılanıyo) sildim, modemi resetledim(arkada reset düğmesi var) yeniden kurdum (bluetooth devre dışı) sorunda değişiklik olmadı. kabloyu ilk taktığımda ethernet kartının lambası bi yanıp sönüyo sonra faaliyet duruyor.Ne yapmamı önerirsiniz?
    İlginize şimdiden teşekkür ederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalurji38 -- 23 Ekim 2005, 22:27:12 >

• Bu tür sorunları farklı bir pcde denemeden çözemezsin... Modemi al bir arkinin pc sine tak orda dene.Sonuca göre yorum yapabilirisn.Öteki türlü objektif bir arıza tespiti yapamazsın.......
  • Teşekkürler hocam! Bunu en yakın zamanda deniycem, şimdilik bu şekilde idare ediyoruz ama USB biraz daha yavaş oluyor sanki.Teşekkürler!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.