Şimdi Ara

Cok acil bı soru SSDye Wın 7 kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar N56VZ notebookuma SSD takacağım birazdan.Recovery devlerim hazır.Bir de wın 7 ultimate var bende.Sorularima cevap verirseniz sevinirim.Su an biosta ahci etkin zaten.SSDyi taktığımda Bilgisayarın SSDyi tanımama durumu var mı?Bİ de sizce recoveryden mı deneyeyim yoksa usbden temiz kurulum mü yapayım?Bu arada sonic Master ve maxxaudio programlarını bulabilir miyim internetten usbden format atarsam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada inşallah videolu SSD takma ve win7 kurulumunu tamamlama yapmaya çalışacağım.

• n56vz

bu linkte cihaza ait bütün driverlar ve uygulamalar mevcuttur,rahatlıkla indirebilirsiniz.
    windows 7 ultimate ürününüz lisanslı ise,tabi ki onu yükleyin,değilse internetten herhangi bir siteden home premium indirin 64bit ve daha sonra,cihazın altındaki windows7 seri numarasını girin.
    ssd hangi marka model aldınız acaba? umarım senkron almışsınızdır.hayırlı olsun.
    ayrıca,blu ray ı çıkartıp,yerine hdd mi takacaksınız? yoksa,hdd yi taşınabilir mi yapacaksınız?

benim gönlüm taşınabilir hdd den yana,ssd aldıktan sonra,bilgisayarınızda,o uyuz hdd sesini duymaktansa,yanınızda harici olarak taşımanız daha sessiz bir ortam oluşturur sizin için.
    saygılar.

• Team Xtreem S3 120 GB aldım.Acilis süresi 14 sn su an.henuz bisey yüklemedim ama.bluerayi çıkarıyorum su an HDDyi takacam yerine.ama Ama Akasa Nstor aparati cok kalitesiz olmuş.Su an harici olarak da kullanabilirim diye düşünüyorum.SSD senkron bilerek aldım.Test ederim yakinda

• quote:

Orijinalden alıntı: mazide35

Team Xtreem S3 120 GB aldım.Acilis süresi 14 sn su an.henuz bisey yüklemedim ama.bluerayi çıkarıyorum su an HDDyi takacam yerine.ama Ama Akasa Nstor aparati cok kalitesiz olmuş.Su an harici olarak da kullanabilirim diye düşünüyorum.SSD senkron bilerek aldım.Test ederim yakinda

nstor, laptopta blurayin yerine takılan mı oluyor?
    akasa dışında başka alternatifler var mı acaba...

testlerinizi bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: mazide35

Team Xtreem S3 120 GB aldım.Acilis süresi 14 sn su an.henuz bisey yüklemedim ama.bluerayi çıkarıyorum su an HDDyi takacam yerine.ama Ama Akasa Nstor aparati cok kalitesiz olmuş.Su an harici olarak da kullanabilirim diye düşünüyorum.SSD senkron bilerek aldım.Test ederim yakinda

nstor, laptopta blurayin yerine takılan mı oluyor?
    akasa dışında başka alternatifler var mı acaba...

testlerinizi bekliyoruz...

Evet.ebayda N56 serisine özel blueray-HDD degisimini sağlayan özel ürünler vardı aynı marka ama yeni nesil gibiydiler.ondan da sipariş verebilirim.bu arada puan
    Ama SSD ike beraber 7.7 işlemci,7.8 ram,7.1 ekran ve 7.9 ssd.Su an gayet iyi.Programlarla beraber açılış süresi 20 sonyyi buluyor.Gercekten verdigin paraya değiyor.

• Bluerayin dışta görünen kısmı var ya,su üstündeki tusa bastığımızda çıkan parçasını sökmedim ben.Simdi bu kırılırsa garanti de gider o yüzden dikkatli yapmaya çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blueray HDD degisimini de yaptım.Cok şükür bı sorun yasamadım.Şu an normal kullanıyorum.372 GB bilgisayar deposu icin ve programları yüklemek icin kullanacam.500 gbda arşiv icin kullanacam.Bilgisayarda süper bı hız var.ama fark ediyoki insan 120 GB az geliyo.olsa 500 GB SSD iyi bı fiyata alırdık :)

Soru sormak isteyen arkadaslara yardımcı olmaya calisacam konuyla alakalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.