Bildirim
Çok Acil Fizik Lys Sb önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fizigin kotuyse fem kolay fizik ve guvender iyidir ogretici sonra palmeye gecersin ben oyle yapiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim kardeşim ama fiziğim iyi onun için kaliteli ve zor bi kitap arıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
palme sb veya fem. ama bence palme -
Palmeyi geçen sene çözmüştüm yok mu başka önerebileceğin bi şey fem ve palmeden başka @hyj
Final lys sağlamdır.
Alıyorum hocam
fem al iyidir soruları zor ve güzel -
Al hocam pişman olmazsın.Arkadaşlar fem oneriyor onada bak istersen ben çozmedim onu kıyasla kendin ona göre al :)
Her şeyi fem çözdüm zaten değişiklik olsun dedim
o zaman konu eksiğin vs yok deneme almak daha mantıklı değil mi -
Doğru diyosun ama konu anlatımlıdan çalışıp arkasındaki 5-6 testle çözümlü soruları çözdüm hep, bi tane kalite sb atıp denemeye geçmeyi düşünüyorum
Kimya
Lys kimya palme
Lys organik palme
Cizgisutu lys kimya
Fizik
Palme lys fizik
Fem ygs lys fizik
Final ygs lys fizik
Fizik ozel coz cok iyiyse tabi bu yayin hala varmi emin degilim guvenderin fizik ozeli inanilmaz bi yayindi tabi cok baska evrenlerden sorular da var z eksenli soru gormustum oyle hatirliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X