Şimdi Ara

cok acil lütfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim bi sorunum var. bi excel dokumanım hem pcde hem de bi diskette vardı diskette uzerinde degisiklikler yaptıktan sonra bi kopyasını da pc ye aktarayım dedim disketten kopyaladım ancak bi sure bekledikten sonra hata verdi ve kopyalayamadan pcdeki dosya silindi. su anda disket de hata veriyor ve acılmıyor bu dokumanı geri getirme imkanım var mı lütfen yardım edin cok zor durumdayım. tesekkurler...

• disketi scandisk yap bakarsın duzelir.
    birde o isim altında bilgişsayarda arat bakarsın baska bır yerde bır dosya olarak kalmıs olabılır.
    ama sen scandıskle kurtarmaya calıs.
  • disketi goremiyor zaten bunu kurtarmak icin herhangi bir program biliyormusunuz?
  • Disketteki bilgiyi kurtarmak pek mümkün değil gibi görünüyor yanlız pc den kurtarabilirsiniz. Bunun için sistemi geri almayı deneyin. Yanlız sistemi geri aldığınız tarih bu dosyayı pc ye kaydettiğiniz tarihten sonraki bir tarih olsun.
    Uyarı: sistemi geri aldığınız tarihten sonra yüklemiş olduğunuz program veya belge varsa bunlara ulaşamazsınız. Bu sorunu gidermek için geri alacağınız tarihten sonra kaydetmiş olduğunuz belgelerinizi yedekleyin. Ya da Sistemi geri alıp bahsettiğiniz excel dosyasını yedekledikten sonra sistemi tekrar geri al dan eski tarihine getirin.
    Umarım sorununuzu çözer. Kolay gelsin.
  • pcdeki dosya eski degil o yuzden dosyayı kaydettikten sonra alabilecegim bi tarih yok. bundan baska bi cozum olabilir mi? tesekkurler...
  • http://www.roketdownload.com/details.php?pid=630&tavsiye=0
    Bu adresten Veri Kurtar programını indir. Bi ihtimal PC dekini kurtarırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.