Bildirim
çok acil n55sf ekren kartı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayarımdan sağ tıkla özellikler aygit yöneticisinie gel. orada ünlem varsa onu sağ tıkla donanım değişikliklerini tara de. kendisi otamatik bulur yükler. yükleme bitince restart cekince düzelir. -
yardım lütfen çok acil -
quote:
Orijinalden alıntı: jenqdodo
bilgisayarımdan sağ tıkla özellikler aygit yöneticisinie gel. orada ünlem varsa onu sağ tıkla donanım değişikliklerini tara de. kendisi otamatik bulur yükler. yükleme bitince restart cekince düzelir.
ekran gitti simsiyah pc açılıyo ama görüntü yok hiç açılmamış gibi -
bilgisayarını güvenli modda başlat (ağ desteği ile acarsan internete girebilirsin ) f tuşlarini dene yüklediğin ekran kartı driverini kaldir. bilgisayar acılınca indirdigin driveri yükle. -
Laptopu açma tuşuna uzun basarak kapat.
Biraz bekleyip tekrar aç,düzelmesi lazım.
En azından arkadaşımın n53sn'sinde böyle olmuştu. -
quote:
bilgisayarını güvenli modda başlat (ağ desteği ile acarsan internete girebilirsin ) f tuşlarini dene yüklediğin ekran kartı driverini kaldir. bilgisayar acılınca indirdigin driveri yükle.
güvenli modda ekran gelir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan4152
quote:
bilgisayarını güvenli modda başlat (ağ desteği ile acarsan internete girebilirsin ) f tuşlarini dene yüklediğin ekran kartı driverini kaldir. bilgisayar acılınca indirdigin driveri yükle.
güvenli modda ekran gelir mi
olmuyo güvenlş moduda açamıyom ekranda görüntü hiç yok -
f5 f6 f7 f8 den biri olması lazım. bunlari dene acılması lazım -
olmuyo -
düzelttim ama nasıl oldu bilyom ama güvenli mod açıldıçok sağ olun -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan4152
düzelttim ama nasıl oldu bilyom ama güvenli mod açıldıçok sağ olun
Onemli degil herzaman bu arada senin pes olayina baktim baska birkac makinede sorun olmus ama cevap yok . Cevap gorursem sana ulasirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X