Şimdi Ara

Çok acil sistem tavsiyesi 2500-3000 tl monitörden hoparlöre kadar.tüm bilgisayarda olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce konu açmıştım ancak bazı aile içi problemler meydana geldi.
    neyse dediğim gibi oyun bilgisayarı istiyorum ve tüm oyunları maksimum ayarlarda en küçük kasılma dahi olmadan oynamak istiyorum piyasadaki son teknoloji neyse o olsun ve vatan computerden alacağım yardımlarınızı bekliyorum ve dediğim gibi acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember -- 21 Ağustos 2012; 12:35:12 >

• Şöyle acil diye pc toplama istiyorlar ayar oluyorum arkadaş. Bide çok acil yazmış, sanki kan lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

Şöyle acil diye pc toplama istiyorlar ayar oluyorum arkadaş. Bide çok acil yazmış, sanki kan lazım

yav farkındayım saçma birşey ama ailemi ikna etmekte sıkıntı çektim şimdide hadi kalk gidelim yoksa bidaha yok diyorlar bende ne yapacağımı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

quote:

Şöyle acil diye pc toplama istiyorlar ayar oluyorum arkadaş. Bide çok acil yazmış, sanki kan lazım

yav farkındayım saçma birşey ama ailemi ikna etmekte sıkıntı çektim şimdide hadi kalk gidelim yoksa bidaha yok diyorlar bende ne yapacağımı bilemedim

Böyle birşeymi var ya sanki şeker alıyorlar, araba alırkende böylemi yapıyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

quote:

Böyle birşeymi var ya sanki şeker alıyorlar, araba alırkende böylemi yapıyorlar

vallaha benimde söyleyebileceğim pek birşey yok durum bu işte

• Vatanı sallayın %25 indirim olmadan bir şey alınmaz oradan...

İşlemci
    1 x INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge)
    Anakart
    1 x Asrock Z77 PRO3 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge)
    Bellek
    1 x Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz CL9 2x4GB Dual Kit Bellek 1.5v
    Ekran Kartı
    1 x Gigabyte nVIDIA Kepler GTX670 2048MB DDR5 256 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (GV-N670OC-2GD)
    SSD
    1 x Team Xtreem S3 120GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD (Senkron Nand)
    HDD
    1 x Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002)
    Optik Sürücü
    1 x LG GH24NS90 24X SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz)
    Kasa
    1 x Aerocool Sixth Element Mid Tower Siyah Kasa
    Güç Kaynağı
    1 x High Power Performance Pro 750Watt 80+ Plus Bronz Sertifikalı, 14cm Fanlı +2 Adet Kasa Fanı Devir Kontrolcülü Güç Kaynağı
    Monitör
    1 x HP 2311x 23" 5ms Full HD Wide Screen Led Monitör (LV176AA) Dvi+Hdmi
    İşlemci Soğutucu
    1 x Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu (LGA1156 / 1155)

1 x PC Sihirbazı Montaj ve Test Hizmeti

Genel Toplam (KDV Dahil): 3.062,11 TL (Kargo Dahil)

www.teknobiyotik.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.