Şimdi Ara

ÇOK ACİL SÜPER İKİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ÇOK ACİL SÜPER İKİLİ
    ARKADASLAR ELİMDE BULUNAN ANAKART VE CPU YU BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI ACİLEN BUGUN SATMAM LAZIM ANAKART OLARAK
    GIGABYTE B75M-D3V Intel B75 Soket 1155 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart TIR

ÜRÜNLER ANAKART DAHA HİC KULLANILMADI İŞLEMCİ İSE GARANTİSİNİ NET OLARAK BİLMİYORUM FAN VE KUTU VAR ORJ FAN ORJ KUTU
    Genel Özellikler

Genel Özellikler
    Menşei Çin
    Garanti 24
    Teknik Özellikler
    Yapı Micro ATX
    İşlemci Özellikleri
    İşlemci Teknolojisi Core i5
    Ram Özellikleri
    RAM Tipi DDR3
    İşlemci Soket Tipi
    Soket 1155 Var
    Anakart
    MB Chipseti Intel B75
    MB PCI Sayısı 1
    MB Ram Slot sayısı 2
    Onboard
    Paralel Port Var
    VGA Var
    Ethernet Var
    DVI Var
    PS/2 (Klavye/fare yuvası) Var
    4x USB 2.0 Var
    2x USB 3.0 Var
    3 Kanal Ses Çıkışı Var
    Hafıza Bus Hızı
    2200 (OC) MHz Var
    1600 MHz Var
    1333 MHz Var
    1066 MHz Var
    VGA Slot
    PCI Express 3.0 Var
    MB PCI Express
    2 x PCI Express x1 Var
    1 x PCI Express x16 Var

ürün inceleme linki

GIGABYTE B75M-D3V Intel B75 Soket 1155 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart

işlemci olarak ise

i3 3220 dir kesinlikle owercloc yapılmamıstırikisi icin fiyat 250 dir kesinlikle indirim talep etmeyiniz

gsm :0543 422 89 94

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Mart 2015 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sadece işlemci ye ne kadar diyorsunuz ?
  • Sadece işlemci 150 vatandan alınma garantisi mayıs yaqda nisanda bitiyor toplamda 1 sene kullanılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarafımdan alınmak üzere anlasılmıstır hayırlı olsun
  • İki tarafada hayırlı olsun

• Ürünün satışına devam edilmektedir kimse sanalpaAr fln teklif etmesin parayı veren düdügü çalar fiyattada 1 kuruş aşagı inmem teklif etmeyin

• Ürünün satışına devam edilmektedir kimse sanalpaAr fln teklif etmesin parayı veren düdügü çalar fiyattada 1 kuruş aşagı inmem teklif etmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ürünü aldım ancak arkadas sıfır dediği ürün yerine 2 kere servise gitmiş bir anakart yolladı (yanlış göndermişim dedi ama sıfır olanın fotoğrafını atamadı) ürünü sanalpazar üzerinden 240 tlye almıştım arkadas işlemi iptal etti ama kargosuda bana geldi. an itibari ile 225,84 lira gönderdim ancak arkadas memnun kalmadı ürünün sıkıntısız çalıştığını duyunca(ram seciyor) ürünü geri yolla deyip durdu kısaca alıs veriş yapılmasını tavsiye etmiyorum
  • klasspot kullanıcısına yanıt
    yokya okadar kolaydı sen sahtekarlık yap ceremesini ben cekeyim ben sana hiçbir zaman paranı göndermem demedim birkere sen bana tamirli bir ürünü sıfır diye gönderdinmi arkadas onu söyle lafı cevirme ben haklı olarak senin rızan olarak fiyatı asağı çekmeye çalıştım ama sen bana sahtekarmısım gibi ürünü gönder ürünü gönder para 3 gündemi gecicek yok dekont gönder.ben sana paranı gönderdim diyorum sen bana paranı geri çek diyosun bunu hangi mantıkla sölüyosun sıfır diye aldığım tamirli ürün için kurusuna kadar paranı ödedim daha konusmaya hakkın yok biraz mahcup ol arkadas burada haksız olan sahtekarlık yapmaya çalısan sensin
  • Olm gonder urunu geri madem sorunluya gonder gonder urunu geri

• gönder gönder diye feryat etmenizi açıklayayım siz ürünü sorunlu biliyordunuz ama sorun ram secmesinden oldugunu anlayınca telaslandınız(ucuza gittiğini düşündünüz) ve ürünü geri istediniz bu sizi aklamaz sizin niyetiniz kötü sanalpazarda da aynı şekilde 1 adet yorumunuz var oda olumsuz.14.40 da subeye gelen ürünü 16.00 da neden almadınız hemen alın bugun onay verin demenizdende 2 kere servise gitmiş ürünü sıfır diye satmanızdanda kaliteniz belli oluyor.
  • resmide burda
     ÇOK ACİL SÜPER İKİLİ
  • huseyin1831 kullanıcısına yanıt
    Sanalpazar yorumlarımı incelerken sizi gördüm ve direk tahmin ettiğim gibi bu kişinin donanımhaberden alışveriş yapacağını düşünerek konuyu buldum. Sanalpazara olumsuz yorum yapan diğer kişide benim. Bu ahlak yoksunu insandan alışveriş yapmamanız içinde sorunlu alışverişler kısmına konu açmıştım buyrun
    http://forum.donanimhaber.com/m_104480351/f_//tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.