Şimdi Ara

Çok Acil Tavsiye!W900i verip sıfır P990i alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi electroworld mağzasından geliyorum 554 ytl ye sıfır P990i var abime kendi telefonumu w900i yi verip bunu almayı düşünüyorum..ama bugün son gün..hemen karar vermem gerekiyor..KISACASI W900İ Yİ VERİP P990İ ALINIR MI..Fiyat problem değil benim için kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliiyorum çok acil..şimdiden teşekkürler

Tavsiyeleriniz için teşekkürler w900i ile devam etmeye karar verdim..abime de w610i aldık..konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeHTy -- 11 Eylül 2007; 14:02:07 >

• WLAN, dokunmatik ekran ve Symbian işletim sistemine önem veriyorsan tavsiye ederim.
  • bi wlan war artısı oda p990da cok bi awantaj diilmiş p990 topiğini okursan..bnce deiştirme ses kalitesi we dizynı cok daha güsel w900ün
  • bence alınır
  • Bencede Değiştirmeyin
  • bence w900 daha iyi dizayna sahip bence daha şekil biraz uzun heralde hiç kullanma fırsatım olmaı ama
  • ya tek kaygım ses konusunda zaten..p990i nin bana göre artısı wlan olması,w900de de walkman i.. bu ikisi arasında kaldım ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • P990i'nin ses kalitesi oldukça iyidir, forumda birisi söylemişti, kaliteli kulaklık kullanınca ses sorunu komple çözülüyor.( Zaten Megabass var)
  • Aklıma yatıyo aslında yavaş yavaş ama çok geç olamdan yine de artılarını eksilerini söylerseniz çok memnun olacağm..abim akşama kadar kararını ver yoksa kendime başka alcam diyor..bu teklifi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum sizin tavsiyelerinizle
  • Ya ben olsam P990i almam W900i daha güzel hem müzik hem de kamera olarak.
  • wlan istiyormusun bunu düşün bence.cep telefonunda wlan olması kullanıcısı için büyük artıdır.
  • tek beni çeken wlann zaten..Hala kararsızım ya
  • p990 alırsan koca bir kalasa yada takoza güzel bir wlan a ve koskoca bir dokunmatik ekrana sahip olursun ses kalitesi açısından w900 kadar iyi değildir ayrıca kamera açısından bence w900i bi nebze daha başarılı ayrıca w900 de walkman uygulaması var sonuç:eğer wlan ı çok istiyorsan olabilir ama ben senin yerinde olsam değiştirmezdim bi wlan için bence harcama o telefonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.