Bildirim
Yeni telefon alacağım, bütçe 40 bin küsur - (Hiç iphone almadım almalı mıyım?)
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
S24
S24fe
S24 plus
Hangisi uyarsa al
S24 aldirdim arkadasa batarya hariç memnun ben alsam s24fe alırım yada marti beklerim a56 çıkacak
Samsung hariç telefon almam f/p dengesi ve Türkiye'ye özel fiyatlama samsungda çok iyi apple alirsan teneke çöp iphone 13 alırsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40klık Samsung al geç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon alacaksan tuşlu telefonlar işini görür.. Şu anda ismine akıllı telefon denen cihazlar, telefon değiller. Bunlara telefon özelliği olan cep bilgisayarlarıdır.. Hakiki telefonlar tuşlu telefonlardır.. Kaliteli foto için 40 bin liraya telefon özelliği olan cep bilgisayarlarını almaya gerek yok. Bir kısmı ile bir foto makinesi, diğer kalanıyla da işini gören bir telefon alabilirsin..Çünkü foto, ancak foto makinesi ile çekilir.. telefon kılıklı cep bilgisayarları ile foto makinesi arasında uçurum vardır ve bir telefon özelliği olan cep bilgisayarı sırf foto için satın alınmamalı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 27 Ocak 2025; 9:58:23 > -
bütçeni artırıp iphone geçebilirsin sorunsuz dertsiz tasasız bi telefon kullanımı istiyosan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung al geç olayı da artık geçersiz. bu lafı 2 sene önce diyoduk.
bak bendeki 1 buçuk senelik S23'ün pili şimdiden diz çöktü. halbuki bundan önceki telefonum olan 5 senelik Xiaomi'nin pili bile bu kadar diz çökmedi.
Samsung:
1- kontrollü eskitme uyguluyo.
2- Samsung'ın kağıt üzerinde verdiği teknik özellikler YALAN. mesela S23FE miydi neydi, o telefonun pili S23'ten çok daha büyük kapasiteye sahip. dolayısıyla pil ömrünün S23'ten kötü olmamasını beklersin, hatta S23'te daha çok pil harcayan donanımlar mevcut, busebeple S23FE'nin pil ömrünün kesinlikle biraz daha uzun olmasını bile beklersin. AMA, o S23FE model telefonu alanların yorumlarını bi oku bak. pil ömrü korkunç derecede kısa. neden? çünkü Samsung diyo ki: "sen fakirsin, senin neyine pili günü çıkartan telefon, senin telefonun günü çıkarmamalı, elinde adaptörle gezmek zorundasın" aynen olay bu.
güncelleme sonrası kendi kendine kamerası çamur gibi çekmeye başlayan Samsung telefonlar var. firma diyo ki: "tamam la yeter 3 senedir kullanıyon artık çöpe at yenisini al"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 27 Ocak 2025; 10:26:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben telefona telefon demem, telefon ayfon olmadıkça.
-
Hodjam sorun senin tercihinde kusura bakma en iyi dostlarimdan da olsan gercegi soylemem lazim
Zira s23 bamya kadar telefon androidde batarya istiyorsan 5000den aşağısı kurtarmaz bu 1
2.si s23fedeki islemci asiri dandik onu alirsan 4500 mahla dayanmaz s21fe de 4500 ile dayanmiyor exynos demek dandiklik demek cok yakiyo cooook
3 kontrollü eskitme kesinlikle yok s21feye her guncellemeyi kurdum telefon yavaslamadi ama mesela ipad 8imi ios 14ten 15e cektim tablet en az yuzde 30 yavasladi en cok planli eskiten 2 firma apple ve zayomi zayomi tek guncellemede babamin telefonu nakavt etti keza gene tv aygıtı vardi tek guncellemeyle bozdu
Samsung apple alamayanlar icin 1 numarali sığınak benim icin her türlü 1 numara sonsuz param da olsa s25 plus alırım geçerim
Neden ikisini de almıyon ki sonsuzsa paran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Minimalistim 2 telefonu nabacam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben almadım zaten şirket hediyesi. ama pilinin cücük kadar olmasıyla ilgili şunu söyliyim. Xiaomi telefonun pili 4000 mah ve ekranı S23'ten daha büyükama pili S23'ten çok daha uzun dayanıyo. şirket bi sonraki telefon vereceğinde ben de plus isteyecem.
En kötü iphone, en iyi denen android telefondan iyidir.
-
İPhonea geçip de pişman olanı görmedim şu ana kadar.
Ben realme, oneplus ya da honor gibi telefonlara yönelirdim şahsen, o kadar para verecem ne hızlı şarjı hızlı şarj ne ekranı ekran en azından bunlar sağlam olur. iPhone falan bence parasını hak etmiyor
120 watt az değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Ocak 2025; 19:10:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X