Şimdi Ara

ÇOK ACİL Televizyon Tavsiyesine İhtiyacım var 700 TL -1600 TL arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar öncelikle herkesi selamlıyorum forumda ilk mesajım ilk başlığım önce ki kullanıcı kaydıma giremedim bunu açtım ki zaten öncekinde de hiç mesaj yoktu sadece okurdum ama yarın tv almamız gerekiyor ve ben hiç bir şey bilmiyorum bu konuyla alakalı. Burada bu konu hakkında az ok bilgisi ve ya tecrübesi olan arkadaşlarımın büyüklerimin tavsiye ve önerilerini beklemekteyim.

Fiyat aralığı çok alakasız gelebilir ama en az bütçeyle eve aile kullanımına uygun TV arıyorum. Hani Hem yeri gelecek oyun konsol bağlanacak yeri gelecek misafirlerle maç,haber ,dizi ve ya film izlenecek. Önceliğim Full Hd olması ve en az 40 inç olması. Ama iş bununla bitmiyor smart ı var dahili uydu alıcısı var Hz hızları var ki bu nedir bilmiyorum ama önemli bir etken mi :S Duvara asılacağı için dahili alıcılı olması öncelik. Neyse çok boş beleş yazıyla doldurmayayım. Siz halden anlayıp gerekli tavsiyeleri vereceksinizdir. Şimdiden herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus1deEmre

Selamlar arkadaşlar öncelikle herkesi selamlıyorum forumda ilk mesajım ilk başlığım önce ki kullanıcı kaydıma giremedim bunu açtım ki zaten öncekinde de hiç mesaj yoktu sadece okurdum ama yarın tv almamız gerekiyor ve ben hiç bir şey bilmiyorum bu konuyla alakalı. Burada bu konu hakkında az ok bilgisi ve ya tecrübesi olan arkadaşlarımın büyüklerimin tavsiye ve önerilerini beklemekteyim.

Fiyat aralığı çok alakasız gelebilir ama en az bütçeyle eve aile kullanımına uygun TV arıyorum. Hani Hem yeri gelecek oyun konsol bağlanacak yeri gelecek misafirlerle maç,haber ,dizi ve ya film izlenecek. Önceliğim Full Hd olması ve en az 40 inç olması. Ama iş bununla bitmiyor smart ı var dahili uydu alıcısı var Hz hızları var ki bu nedir bilmiyorum ama önemli bir etken mi :S Duvara asılacağı için dahili alıcılı olması öncelik. Neyse çok boş beleş yazıyla doldurmayayım. Siz halden anlayıp gerekli tavsiyeleri vereceksinizdir. Şimdiden herkese teşekkürler.

LG LF650V den 42 inçlik olan modeli dediğiniz bütçenin içine girebilir bi bakın.
    PHILIPS den PFK6309 var ama nasıldır bilmiyorum. (Amblight çift taraflı sağ ve sol)

Bence bilinmedik marka almayın ama yinede siz bilirsiniz.

• Cevap için çok teşekkür ederim. Verdiginiz modelleri inceleyecegim netten. Bilinmedik marka dan çekiniyorum bende. Sonuçta satış sonrası destek önemli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung markası kotulenir ama samsungta tv konusunda en az lg kadar iyidir.Lg ve Samsung disina cikma bence.

Benimde kullandigim ve aklinda fikir olustursin diye onerebilecegim model Samsung H6270 olabilir.Lg olaraksa arkadasin onerdigi olabilir.

Samsungta 6470 ede bakabilirsin hemen hemen aynidir 6270le.Hız olaraksa gayet iyidirler korkun olmasin.Usbye film atip altyazili falan izleyebiliyorsun.Konsol pc harddisk tv tablet her sey baglaniyor rahatca.Smart olayi ise iyi degil fazla.Youtube guzel mesala ama genel anlamda tvler fazla iyi degil smartta yavaş ve kullanissiz.Onun disinda dahili uydu alicilari var hd.Duvarada rahat astirabilirisin.Simdiden kolay gelsin.LG veya Samsungtan saşma görüntü birimlerinde :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bide futbol modu var samsungta mac izlerken super oluyor tapu hareket halinde falan net gorebiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler bendr zaten samsung ve lg ikiliminde bir arastirma yapıyorum tabi fiyat aralığına giren philips vestel ve arçelik i de inceliyorum

Futbol konusu zaten acele ettiriyor yeni taşındık babam ve kardeşim lig baslayacak diye bodoslama tv alacaklardı zor durdum araştırmak için.

Öneriler için teşekkür ederim, kontrolünü sağlayacağım.

Peki bu arada HZ olayına nasıl dikkat etmeliyim.

• Arkadaşlar bende bu fiyat aralıgında tv ariyorum destek lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya dışarıdan bakınca forum baya hareketliydi işin icine girince suskunlastı. Eski konulara baktığım için mi sayfalarca görüş okuyabiliyordum her konuda ?

• Yukarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.