Şimdi Ara

Cok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toshıba c855-1r2 bılgısayarım var . Kullanıcı hesabından parolamı degıstırdım.bılgısayarımı yenıden başlattım fakat sok gecırdım ne yaptıysam parola yanlış dlyor ve guvenli başlatta bile parola format atıcam onda bile parola istiyor.ne yapmalıyım ne olur yardım edin. İşletım sistemim win 8 .eger çözemezsem garantiyeml vereylm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu tekrar hortlatıyorum cevap lütfen
  • Merhaba Arkadaşlar

Benim orjinal bir windows vista starter format cdmin var ama ürün anahtarı kayıp bulamıyorum Şuanda bilgisayarımda xp yüklü yani winproductkey.exe programını işime yaramıyor .format cdsinin içinde ürün anahtarı yazıyor lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicoz11

Arkadaşlar toshıba c855-1r2 bılgısayarım var . Kullanıcı hesabından parolamı degıstırdım.bılgısayarımı yenıden başlattım fakat sok gecırdım ne yaptıysam parola yanlış dlyor ve guvenli başlatta bile parola format atıcam onda bile parola istiyor.ne yapmalıyım ne olur yardım edin. İşletım sistemim win 8 .eger çözemezsem garantiyeml vereylm
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 19:0:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.