Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün tabiri caizse bi halt yedim ve hiç araştırmadan bi htc lockscreen yükledim.Ancak lockscreen çalışıyor gibi görünse de kilit açılmıyor! iFunBox ile bağlanıp htc ile ilgili her şeyi hatta winterboardu bile sildim hala aynı(ve nasıl oluyorsa winterboard üzerinde çalışmadığını gördüm).Lütfen pc'den kilidi açmanın veya cydia üzerinden kaldırmanın bir yolu yok mu yardım edin restore yapmak istemiyorum.

Not:cihaz 3gs 6.1.2

• Cihazi kapatip tekrar ac, acilirken elmayi gordugun anda 'Ses Açma" tusina basili tutmaya basla. Acildiginda cihaz jbsiz acilacaktir. Jbsiz haldeyken cydia'ya gir, sorun yaratan seyleri sil. Sonra yeniden baslat cihazi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Cihazi kapatip tekrar ac, acilirken elmayi gordugun anda 'Ses Açma" tusina basili tutmaya basla. Acildiginda cihaz jbsiz acilacaktir. Jbsiz haldeyken cydia'ya gir, sorun yaratan seyleri sil. Sonra yeniden baslat cihazi.

Hocam gerçekten ne kadar teşekkür etsem az.Bu kadar hızlı bir şekilde çözüleceğini tahmin etmemiştim gerçekten çok çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Cihazi kapatip tekrar ac, acilirken elmayi gordugun anda 'Ses Açma" tusina basili tutmaya basla. Acildiginda cihaz jbsiz acilacaktir. Jbsiz haldeyken cydia'ya gir, sorun yaratan seyleri sil. Sonra yeniden baslat cihazi.

Hocam gerçekten ne kadar teşekkür etsem az.Bu kadar hızlı bir şekilde çözüleceğini tahmin etmemiştim gerçekten çok çok teşekkür ederim.

Jb'nin kolayliklari iste, rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    22 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.