Şimdi Ara

Çok Acil YardıM bilgisayar'ım Hoşgeldiniz yazısında takılıor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok Acil YardıM bilgisayar'ım Hoşgeldiniz yazısında takılıor.Res attığımda güvenli mod gelior şuan güvenli modda çalışıyor bilgisayar lütfen yardımcı olun...:(

• Güvenli moda geliyorsa sistem geri yüklemeden bir deneyin.
  • nasıl yapıcam ayrıntılı deseniz pek anlamıyorumda :(
  • sistemi geri yükledim hemde 2 kere ama gene aynı şey gene olmadı :((
  • Virüs taramasından geçirdin değil mi?

Aklıma virüs den başkası gelmiyor çünkü ağ destekli güvenli mod felan da açılıyor ama normal windows açılmıyor hayret.Belki kullanıcılarda bir problem vardır...

başlat-çalıştır-msconfig yaz oradan başlangıç sekmesine gir oradan mesela ilk 5 inin işaretini kaldır.sonra uygula tamam de bi yeniden başlat açılırsa o ilk 5 programdan bazıları sisteminin açılmasına izin vermiyor.eğer gene açılmazsa sonraki 5 i dene öyle öyle deneye deneye sorunu bul.

Ctrl alt del kombinasyonunu da deneyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 30 Haziran 2009; 10:47:11 >
  • Bizim bilgisayar sınıfımızda da yaşanıyordu bu. Saçma bir çözüm, ama dene bir. Hoş geldiniz ekranınd "Alt+Tab" çek. Bir hata mesajı gelmesi lazım. Onu onaylayınca giriyordu. Kesin Yarayacak demiyorum, ama yine de bir deneyin. (Dediğimin doğru çıkması taktirde, bilgisayarınızı açınca "çok iyi" bir virüs taramasından geçirmenizi öneririm)
  • :S denedm denedim olmuyor lütfen daha fazla bilgi werin bilen warsa :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.