Şimdi Ara

COK ACİL YARDIM İSTİYORUM:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arklar Sizler gibi oyuncak arabaların pArcalarından anLamam :) Sadece tutkunu oLdugum biRsey Cok sewerim Surmeyi 3 gun önce ewimize hırsız giRdi we Ne akla hizmettir bende anlayamadım Arabanın kumandasınıda almış gitmiş araba duruyor kumanda yok Cok Sewdi sanırım ^^ her neyse Arabama Kumanda buLup tekrar surmek istiyorum hangi kumandanın uyumlu oldugu hakkında biLgi werirseniz cok iyi olacak arabamın markası nikko Model bilmiyorum :D dedimya anlamam diye :) bu arada Arabanın Orjinal Rengi siyahdı arabayı Ben boyadım Mawiye :D guzel OLdu ama elim yatkındır butuR işlere yardımlarınızı bekLiorm tek stress attıgım şeyin elimden gitmesi Agresifleştirdi beni :)

Resim1

Resim2

Resim3(Bu resimdeki radyo alıcı chipin aynısından kumandanın uzerindede wardı)

• arklar resimleri duzgun koyamamısım pardon :S duzeltmeye calısıyorum
  • Buna göre kumandam var olurmu bilmem ama Futaba Attack 2er sınıfının en iyi kumandası dusunursen konusalım
  • Kumandan pistol (tetikli) olanlardan mıydı? Öyleyse bende bi kumanda var, futaba gibi çok profesyonel değil ama 27mhz 2 kanal pistol kumanda
  • ya kumandan kare ktu 2 tane cubu olan biRi ileri geri dier cubuklda saga sola gidiodu iste öyle biŞi istiyorum ztn deisik model kuLlanamam :S
  • warlordz1984 msn uzerinden konusalım özelden msj atarsan bana daha ii oLur bide bu kumanda kesin calıstırırmı arabamı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.