Şimdi Ara

Çok acil yardım Jvc Avx 836

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm abiler benim sorunum bir garip 2 gündür çözemedim ustalardan yardım istiyorum. teyp sesinde garip bir cızırtı var motor sesi değil kontak kapalıyken sanki ses çatallanıyor anfim jbl 300.4 anfi sağlam çünkü başka teyp bağladık ses normal bütün kabloları değştirdim rca ve güç kablolarını ama nedense ses bozuk teyp ve anfiyi söktüm evde anfiyi bilgisayardan ses verdim kolona bağladım ses güzel ama teyp den verince bozuk teyp de bilmediğim bir ayar olduğunu düşünmüyorum teyp bi de seretledim yine aydı sizce sorun nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun6100 -- 18 Aralık 2012; 21:59:47 >

• Evde güç kaynağının eksi ucundan 1 kabloyu teybin bir RCA sının dış kısmına değdirin bakalım düzelecek mi, RCA lar şase almıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Evde güç kaynağının eksi ucundan 1 kabloyu teybin bir RCA sının dış kısmına değdirin bakalım düzelecek mi, RCA lar şase almıyor olabilir

şasede sorun yok peki teyp anfi çıkışları yanmış olsa hiç ses gelmez galiba.
  • Zzzzzz şeklinde sürekli bir ses ise şaseden yapar genelde ve ses alırsınız çıkışlardan
  • Yok abi zzz degil yani cekmeyen radyo kanali gibi karisik bilmiyorum napicam kafam karisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun murtaş elektroniği aradım sorunu ses süzücüsü denen parcada olabileceğini ve getin bakalım dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.