Şimdi Ara

pioneer S-W110S-S subwoofer hakkında bilgisi olan yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S-W110S-S sahibiyim3 sorum olacak.Kullanan ve bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.SAYGILAR...

SORU 1 ) Arkadaki vidalı çıkışlara direk hoparlör bağlanırmı?Amplifikatörü basın dışında ses verebilme özelliğine sahip midir?

SORU 2 ) logitech z-2300 ile aynı anda pc ye nasıl bağlayabilirim.

SORU 3 ) Aktif amplifikatörün bas çıkışına bağladığımda baslar aşırı oluyor.En iyi sonucu deck sistemde mi alabilirim? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrasam -- 2 Ocak 2011; 0:25:23 >

• Sorularına cevap vermeye çalışayım.

1) Arkadaki vidalı Giriş ve Çıkışlar eğer kullandığınız amfi üzerinde Subwoofer pre- out çıkışı yoksa subwoofer'dan ses alabilmek için geliştirilmiştir. Amfinizin speaker out çıkışından Subwoofer'ın speaker level in girişine bağlantı yaparsınız . Eğer elinizde iyi bir stereo hop. varsa Subwoofer'ın speaker level out çıkışından hoparlöre gidersiniz. Ancak burada subwoofer hoparlörlerinizi besleyen taraf olamaz sadece amfinizden gelen gücü iletir. Yani sadece subwoofer'a hoparlör bağlayarak ses elde edemezsiniz.

2)Logitech z.2300 ile dinleme şansınız pek yok gibi. Logitech 'in stereo hop.ları bildiğim kadarıyla subwoofer'dan besleniyor zaten .

3)Aktif amplikatör derken neyi kastettiniz anlayamadım. Zaten bütün amfiler aktiftir. Elinizde PC'den başka nasıl bir müzik sistemi var?
  • şöyle diyeyim 5.1 bir microlab ses sistemim var.Anfisi ayrı 5.1 ve 2.1 giriş ve çıkışları var ayrı ayrı. Pasif woofere ses gönderen çıkıştan bahsediyorum.Bu sub bağlantısına pioneer sub'ı bağladığım zaman baslar aşırı derecede boğucu oluyor.Az seste distorsiyona giriyor.Demek istediğim deck sistem anfilerinde aktif sub bağlayabileceğim bir çıkış varmı.Şöyle izah edeyim Kaynaktan gelen şiddetli bass tonları ve çıkışı sub 'ın amfisine fazla güç gönderiyor diye düşünüyorum.Bu yüzdenmi düşük seslerde distorsiyona giriyor ve tam verim alamıyorum.?teşekkürler
  • Bir foto yollarmısınız.
    Microlab Sub'ınızın pasif olduğunu iletmişsiniz. Microlab yerine Pionner'ı geçiriyorsunuz ancak bağlantıyı nereden yapıyorsunuz? Eğer Pioneer'ın Line Level in bölümünden yapıyorsanız tabiki ses üretiminde ciddi sıkıntılar olur hatta Pre katını yakabilirsiniz bile.

Line level in girişi yerine Speaker level in girişinden (vidalı) bağlamanız gerekiyor bu durumda...

Zor bir işlem olacak sizin için..
  • Sn. hı-def- man speaker level in girişinden giriş, speaker outtan stereo hop.ları bağladım.Fakat baslarda sönük kaldı bu sefer.Zannedersem anfinin stereo çıkışları crosover'li geldiğinden böyle oldu.Herhalde bu anfiyle bu basta verim alamayacağim.Bana bu basla verim alabileceğim bir deck anfi tavsiye edebilirmisiniz? bütçe 400-500 tl arası.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrasam -- 2 Ocak 2011; 16:07:17 >
  • Ben Deck amfi önerisinde bulunsam o logitech'leri kullanmaya devam mı edeceksiniz?

Bu şartlar altında 5.1 bir sistem alıp Subwoofer'ı olarak Pioneer'ı kullanmak daha uygun olacak sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.