Şimdi Ara

Çok acil yardım Kontak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar bugun otoparkta motorun yerini değiştirmişler direksiyon kiliddini kırmışlar otopark sahibi yaptırcakmış tamirciye gittim hemen.. kontagın değişmesi gerektigini ve dilin girdiği yerin yamuldugunu onun düzeltilecegini söyledi internetten bakıyorum bir türlü fiyat bulamadım KANUNİ PHANTOM Kontak fiyatı nereden öğrenebilirim acil cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tamrici aradı 250 tl imiş normalmi bu fiyat ? Bana çok abartı geldi ?

• Otoparkcı yaptıracaksa fiyatın onemi varmı

• Ustam vercem dedi ama vercek gibi gözükmüyor..

Muayenede direksyon kilidine sorun çıkartırlarmı?

• Muayene konusunda bilgim yok ama adamıda al motorcuya gotur adam fiyatı soylesin otoparkcı odesin gonder gitsin ondan sonra sen yaptırıpta adamdan para alıcam diyorsan o iş yaş
  • Muayanede direksiyon kilidine bakmıyorlar. Ayrıca otoparkçıya giderken yanında bir büyükle git. Büyük derken konuşmasını iyi bilen alttan girip üsten çıkan biri olsun hatta polis varsa onunla git. Keşke motoruna zarar geldikten sonra polise haber verseydin. Olan olmuş canını sıkma sakın.
  • şuradan fiyatına bakabilirsinhttps://satis.kuralkan.com.tr/ypproduct.aspx

eğer başka markalarla ortak parça kullanıyorsa mondial'e bakabilirsinwww.mondialyp.com
  • Teşekkürler ustalar otoparktan parasını aldım tamirciye bıraktım teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.