Şimdi Ara

Çok acil yardım lütfen!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne benim nede tanıdıklarımın hiçbir bilgisayarda daha önce karşılaşmadığı bir sorun ile karşı karşıyayım.
    Bilgisayarı her açmaya çalıştığımda windows xp yazısı ve altındaki bar çıktığında bilgisayar kitleniyor fakat her açıp kapattığımda önce windows xp yazısı belirginleşiyor daha sonra ki kapatıp açmalarımda bar biraz daha ilerliyor. En sonunda bilgisayar açılıyor fakat 8-10 defa bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor tabi buda diğer donanımı mahvediyor. İşin ilginç tarafı resete bastığımda bilgisayar açılmıyor. Kapatıp açmam gerekiyor. Açıldıkdan sonrada hiçbir sorun ile karşılaşmıyorum. Önce HD den kaynaklanıyor sandım hatta emindim çünkü arkadaşımdada buna yakın bir sorun vardı hd yi değiştirdi düzeldi. koşa koşa gidip yeni bir hd aldım fakat sorun ondan kaynaklanmıyormuş yine açılmadı. neredeyse tüm donanımı çıkardım taktım, slotları değiştirdim banamısın demedi. Isınmadan kaynaklandığını düşündüm fakat ekran kartı dahil tüm fanlar çalışıyor sorunsuz. hatta extra bir fan taktım yine tık yok. Sanki makinenin önce ısınması gerekiyor gibi, ısınıca açılıyor.
    Lütfen bana yardımcı olun!!! Bir türlü üstesinden gelemedim.

• formatla sistemi yeni baştan kur bakalım sorunun devam edecek mi? hakikatten garip bi problem.. kolay gelsin geçmiş olsun..
  • formatladım yeniden kurdum maalesef hiçbir faydası olmadı.
    zaten yeni harddisk aldığımda format ve yeniden kurulum yapmak zorunda kalmıştım.
    Ama çok enteresen açıldıkdan sonra alet hiçbir sorun yaratmıyor. Hiç kitlenme bile olmadı.
  • ram, bord uyumsuzlugu? id kablolarininin bozuklugu? cpu nun fani cikmis olabilir?...
    yada lisansli bir xp cd si ile tekrar kur sistemini..bende buna benzer bir olay olmustu 3 kere gectikten sonra o bardaki cizgi tikaniyordu..
    sonra lisansli bir cd ile kurdum..
  • cpunun fanında sorun yok,bende ramden şüpheleniyorum ama uyumsuzluk olduğunu sanmıyorum. uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum. Lisans konusunda pek emin değilim ama XP media edition kullanıyorum Xp ye geri dönmeyi düşünüyorum. ama bana pek yazılımsal bir sorun gibi gelmiyor.
    Teşekkürler.
  • XP media edition kulanıyormuşsun bence sorunun kaynağı o gibi donanımlarla uyuşmazlık olmalı normal pc ve media edition arasında farklılıklar var ö yle olmasaydı her sisteme ayrı ayrı yazılım olayı olmazdı nedersiniz...NORMAL XP yap derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 26 Temmuz 2005, 23:45:16 >
  • CPU VOLTAJINI KONTROL ET.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Acil yardım edin lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim eski pcimde böle bir sorunvardı pc açılırken mavi ekran geliyordu ama 5 10 dk boyunca restart yaptığımda düzeliyordu sorun anarkatımdaydı zaten en son anakart çatlamıştı. bence donanım özelliklerin düşükse win 98 se yüklemeyi dene ben onda pek sorun yaşamıyordum.fanlarla alakalı bi sorun olacağını sanmıyorum pc ilk açıldığında fanla alakalı sorun yapmaz uzun süreli kullanımlarda yapabilir ama.
  • aslında xp ilk çıktığından beri kullanıyorum hiç sorun yapmamıştı. media editionda uzun süre kullandım oda şimdiye kadar problemsiz çalıştı. en iyisi xpye geri dönüp tekrar denemek galiba.
    herkese yardımları için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.