arkadaşlar merhabalar. 2006 model stil paket polo tdi vardı bende fakat terör olayı sonucu kundaklandı ve pert oldu. şimdi 207 denemek istiyorum. bütçeme göre temiz bir 207 buldum 2007 model premium hdi 70000 km de. fiyatı 22500 lira. bana uygun geldi azmıdır çokmudur ne tavsiye edersiniz bana?? birde diğer 207lere göre fiyatı 3-4 bin lira uygun acaba bi uygunsuz tarafı mı vardır?? vede polo kullanıcısı olarak yadırgarmıyım 207yi. arabaya bakmaya gidicem çok acil yardım arkadaşlar....
207 her anlamda polo dan daha yumuşak ve konforlu tipik bir fransızdr.Ben 1,5 sene 1.4 Hdi premium ve son 6 aydır 207 RC kullanıyorum..
Özellikle almayı düşündüğünüz araçtaki donanımlar artık üretilmiyor..Full +full diyeyim..Yakıtı koklayarak yakan bir araç...Servisleride çok pahalı değil..
Ben tavsye ederim...
Yetkili servise götür mutlaka ekspertizini yaptır temiz çıkarsa hiç düşünme hem konforlu hem ekonomik.
Pejo yetkili servisler expertiz hizmeti vermiyorlar.Peki pejoyla ilgili expertizi nerede yaptırıcaz?
Arkadaşlar hepinize merhaba.2008 Model 207 Outdoor almayı düşünüyorum.Bu araçla ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Merhaba ben 7 gün önce 2006 model 1.4 hdi trendy aldım. Araç genel olarak ortalamanın üstünde. İç mekan kalitesi, genişliği ve frenleri polodan başarılı diye düşünüyorum. Yalıtım konusunda 207 biraz zayıf olabilir ama rahatsız edecek bir durum yok benim aracımda. Bahsettiğiniz araç güzel ve performanslı. Ancak fiyatı fazla uygun geldi. Dikkatlice incelettir bence... Şimdiden hayırlı olsun. Başka soruların varsa severek cevaplandırabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: 2006beyazpolo
arkadaşlar merhabalar. 2006 model stil paket polo tdi vardı bende fakat terör olayı sonucu kundaklandı ve pert oldu. şimdi 207 denemek istiyorum. bütçeme göre temiz bir 207 buldum 2007 model premium hdi 70000 km de. fiyatı 22500 lira. bana uygun geldi azmıdır çokmudur ne tavsiye edersiniz bana?? birde diğer 207lere göre fiyatı 3-4 bin lira uygun acaba bi uygunsuz tarafı mı vardır?? vede polo kullanıcısı olarak yadırgarmıyım 207yi. arabaya bakmaya gidicem çok acil yardım arkadaşlar....
arkadasım polo dan memnun musun peki ben de imzamdaki aracı satıp biraz küçültmeyi düşünüyorum aklımdaki araçlardan biri polo
ben polodan çok aşırı memnundum biraz yol tutuşu ve donanımı zayıf olabilir ama işçilik ve kalitesi bence çok süperdi. 1.4 tdi 80 hp bir motorla çok seri kalkışlar yapabiliyordum. 195 N torku vardı ve rakiplerine göre hem az yakıp hemde performanslıydı. hoş 2006 modellerden sonra 70 hp ye düştü. 2010 modellerde ise 1.6 90 ve 105 hp üretiliyor artık donanımıda fena sayılmaz opsiyon olarak alınabilen paketleri var. bence vw gözü kapalı binilecek bir araba. fiyatının pahalı olduğunu söyleyenler var bana görede evet vw pahalı bir marka. ama güvenliği maksimum seviyede. daha önce bir polom daha vardı annem kaza yapmıştı. pert olan araçtan burnu kanamadan çıkınca anlıyorsunuz ki aslında vw pahalı değil tamamen hak ediyor. bana kalırsa gözün arkada kalmadan binilecek ve zevk alınacak bir araç ama kimsenin zevkini tartışmam son karar size ait. vw ile ilgili sorularınız varsa yanıtlayabilirim. özelliklede polo ile ilgili.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme