Şimdi Ara

Çok acil yardım lütfen! ( Ip adresi değişmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün modeme reset attım ip adresini değiştirmek için ve değişti . Belirli nedenlerden dolayı üst üste 2 kez daha attım ve yine ip adresleri değişti. Ancak son kez modemi resetlemeye kalktım(hay yapmaz olaydım) resetledikten sonra ip adresim değişmedi. Bunun üzerine birkaç kez daha resetledim ancak ip adresim sabit kalmaya devam etti. Cmd komutları yönyemiyle değiştirmeye de çalıştım yine değişmedi. İp adresimi değiştiremez oldum lütfen yardım edin. İp adresim sabit olsa dün neden 2 kez değişsin değil mi? Lütfen cevap yazın, bişeyler deyin. Bunun sebebi ne olabilir? internet sağlayıcım türk telekom ve arayıp da halettirmek istemiyorum. Bu sorunun sebebi ve çözümü nedir?

• Modemin fişini çek, yarım saat bekle, tekrar tak. O sırada senin ip'nin havuzda başkasına atanması için dua et :)
  • PCnin aldığı lokal 192.168.X.X den bahsetmiyorsunuz değil mi o DHCP havuzundaki cihaz sıralamasına göre otomatik yapar tek cihaz varsa modemden sonraki ilk IPyi atar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin fişini çek 1 dk bekle sonra yine tak... Telekomda genelde CGNAT sorunları olmuyor ama son birkaç gündür darboğaz ve ciddi ciddi internetler kasılıyor... Yakında CGNAT dayamaya başlar Telekom'da... Türknet AKN kaldırdı, yetersizliğini Telekom aboneleri çekiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.