Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM ! samsung CLP-325 Renkli laser yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben başlıktaki yazıcıyı almayı düşünüyorum fakat kafamda oldukça çok soru işereti var size link vereyim tam olarak

www.incehesap.com
    Samsung CLP-325 Renkli Lazer Yazıcı USB-A4 - incehesap.com
    http://www.incehesap.com/samsung_clp325samsung_renkli_lazer-573-15409.html

şimdi bu cihazda kaç tane toner var tek tonerin içinde hem renkli hem siyahmı yoksa 2 tanemi veya 4 nasıl oluyor laserler hakkında hiç bilgim olmadığı için sorduğum sorular size çok saçma gelebilir

ev için alıyorum ilk başta sadece siyah yazan ürünleri düşünmüştüm fakata sonradan kararımı değiştirdim
    toner dolumu nasıl oluyor

http://www.tonerdolummerkezi.net/1220/SAMSUNG_CLP325_(CLP-325)_TONER_DOLUMU_.002

burdaki fiyat içerisinde ki tüm kartüşlerin dolum fiyatımı birde CHIP dahil demişler bu ne anlama geliyor

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky06 -- 6 Ekim 2011; 20:43:24 >

• bir bilgim yok :(
  • adet fiyatı 50TL miş
  • clp 325 4 adet toner vardır ildolumda yazıcı ya ya yazılım atıtısın yada modül takılır ama bana soracak olursan bu yazıcı pek doluma elverişli deyil çünkü piyasada kulanınaln toner tozları buna uygun deyil gecenlerde bir firmadan alıp doldur dum toz güzel makinada herhangi bi sorun cıkarmadı ama bu seferde renkler tutmadı birde fırın yapıları çok kötü halalı üretim ola bilecegin den şüpeleniyorum aşırı dercede ısınıyor ve fırın mandalarını çbuk eritiyor mesela kesintisiz larak 150 adet cıkı alın renkli daha 110 tanede makinanın arıza durumuna geçtiğini görür sünüz bence siz mürekep püskürmeli cihazlara bakın
    45 tl den dolumalrı yapılıyor

yani 4x45 maliyite biraz yüksek orjinalden ortalama 1000 sayfa cıktı alırsını dolumalrda bu biraz düşer yani 800 sayafa gibi çıktı alırsınız siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

clp 325 4 adet toner vardır ildolumda yazıcı ya ya yazılım atıtısın yada modül takılır ama bana soracak olursan bu yazıcı pek doluma elverişli deyil çünkü piyasada kulanınaln toner tozları buna uygun deyil gecenlerde bir firmadan alıp doldur dum toz güzel makinada herhangi bi sorun cıkarmadı ama bu seferde renkler tutmadı birde fırın yapıları çok kötü halalı üretim ola bilecegin den şüpeleniyorum aşırı dercede ısınıyor ve fırın mandalarını çbuk eritiyor mesela kesintisiz larak 150 adet cıkı alın renkli daha 110 tanede makinanın arıza durumuna geçtiğini görür sünüz bence siz mürekep püskürmeli cihazlara bakın
    45 tl den dolumalrı yapılıyor

yani 4x45 maliyite biraz yüksek orjinalden ortalama 1000 sayfa cıktı alırsını dolumalrda bu biraz düşer yani 800 sayafa gibi çıktı alırsınız siz

teşekkür ederim bilgileriniz için hiç araştırmadan önce herkez lazer ler çok uygun falan filen diyolardı ama bakılınca pek öyle olmuyor bende hp 1315 çok fonksyonlusu var kartüşler ölü 2si 120 lira civrı tutuyor şimdi 56-60 liralık düz bir yzıcı alıp kullananacam kartüşlerinide 2 kere doldurttukan son at çöpe zaten adamlar cihazlardan çok toner ve kartüşten para kazanıyorlar

• samsung clp 325 yazıcı hakkında mersin toner dolum firmasından bilgiler

firmalar toner dolumları yapılmasını istemedğ için laser yazıcı uzerindekı sistemlerini geliştirdiler

samsung clp 325 toner dolumlarının yapılması ıcın yazıcınıza chip modul takılması gerekmektedir fiyatı 90 tl

bu chip modulun takılmasındakı amac surekli olarak toner dolumunun yapılması anlamına gelir

cihazın en cok verdği arızalar neler :

1.1 yıl sonra mastır bıcağı kacırmaya baslar (problem giderilir) soluk yazma yada iz atma problemler ile kendini gosterir

kullanım olarak

ben idare edecek bir yazızı
    bana gore laser renkli yazıcıların atası hp 1600 ve 2600 dur
  • Merhaba arkadaslar ben fazla arastirmadan bir is yapip 2 el clp 325 i aldim. Yazici tamirati yapan arkadasima toner almaya gittigimde ne yaptin sen o yazici alinir mi gbi bi tepkiyle karsilastim. Neyse aldik artik diyip bagladim pc ye ilk transfer belt arizasi yazdi o degisti bu sefer tamirci ana kart arizali diyor. Hic karsilasan var mi? Olaylarin gerceklesme seklisoyle ilk alindiginda demo kartuslar kullanilmis bitincede bir koseye kaldirilmis. Bana kargolarken arkadas atik kartus kutusunu temizlememis. Bana geldiginde her yeri led gbiydi. Komple yaziciyi sokup temizledim. Sonra taktigimda ilk bi kendisi iceride bisiler donduruyor ama tepsiden kesinlikle kagidi almiyor kimildatmiyor bile. Sonra isik yesile donup hazir konumuna geliyor. Cikti gonderdigimde tik die ses gelip transfer belt arizasi veriyor. Sonrasi tamircideki durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.