Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM! ZALMAN 9700 MONTAJI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

taktım zalman 9700 ü asus commando + e6600 e fakat stoktan bile daha fazla ısınıyor. 3 ghz de everestte yük altında 7 dakikada 52 derece oldu.

vidaları iyi sıktım ama macun miktarını ayarlayamadım. ne kadar sürmeliyim. tam detaylı söylerseniz sevinirim 3. söküşüm zalmanı çünkü.

• fanın devri kaçta acaba
  • full 2600 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byahsi -- 25 Mayıs 2007; 20:10:23 >
  • Koselerden tasmayacak sekılde ınce bır tabaka halınde surun ve bakır tabanın tam oturdugundan emın olun. Hatta surmeden once yuzeylerı ıyıce temızleyın. Ben 9500 ve Artıc Sılver kullanıyorum memnunum. Montajda vıdaları kademelı olarak azar azar sıkın. Sızdekı temasla ılgılı problem gıbı...
  • her türlü şekilde sürdüm anormal sıcak yinede. delircem artık ya.
  • BIOS taki PECI yi enable yapınca epey düşük değerler gösteriyor, nedir bunun standartı?
  • kasa içi havalandırmanında iyi olması lazım
    bide asus commando yazmıssın yeni bi anakart biosu güncelle öle bi dene
    imzamdaki anakartın 10 tane biosu var sonuncusunu kullanıyorum ilk biosa göre fark baya var

kasa içi havalandımayı iyi sagla bi egzoz fan tak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farketmedi bios 1001 yüklü zaten bende son bios. PECI yapınca düştü sıcaklık da cpu nun. motherboard hala yanıyor. kasa içinde 3 ayrı ekzost fanı var.
  • Arkadaşım bende E6600 Zalman 9700 taktım sıcaklık düştü stok fandan aşağıya , macunu ikisinede sür.
    Cpu 27 C , Çekirdekler 30-32 C de

Yalnız Asus8800gts 320 taktım, Ekran kartı 60 C. Anakart 55 C oldu.

Yanı İşlemciyi hallettik, anakart ve ekran kartı şuanda yüksek.

Fan problemim var yetersiz geliyor,herhalde
  • bende 4300 war o.c yapmadığımda cpu donacak diye korkuyorum. muhtemelen montaj yada termal macunda bir sorun olmuştur. bence sök tekrar tak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.