Şimdi Ara

çok acil yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERABA ARKADAŞLAR BEN 2 GÜN ÖNCE ARABA KİRALADIM 2013 MODEL JETTA ARABA 1.2 BENZİNLİ ARAI ASKERDE OLAN KUZENİM İÇİN KİRALADIM HAFTASONU GELİCEK ONDA KALICAK BENDE YILBAŞINDA ARABAYLA DOLANALIM DİYE ALDIM ARABAYI FAKAT BENİM EHLİYETİM YOK. HENÜZ ALMADIM BUGUN BENZİN ALMAK İÇİN PETROL OFİSİNE GİTTİM VE ARAVA MAZOT KOYDULAR ARAÇTA MOTOR KİTLEDİ SANIRIM VE ÇOK KÖTÜ Bİ DURUMDAYIM ARABAYA NE YAPABİLİRİM BİLMİYORUM LİTREYİ ŞİKAYET ETSEM EHLİYETİM YOK VE SÖYLEDİM GÜVENLİK KAMERALARI ÇALIŞMIYOR ADAM DA İNKAR EDİYOR ALDIĞIM YAKIT FİŞİNİ DE ALDIM EN AZ NE KADAR ZARARLA BU İŞTEN KURTULABİLİRİM LÜTFEN YARDIMLARINIZI PAYLAŞIN..........ÇOK ACİLL........

• Yanına bi kaç kişi al öyle git oraya müdürle görüş fişinde foto kopisini al yanına kendisi cebinde dursun kiralama şirketinede sakın haber vermeyin başınız derde girmesin sanayiye çektirsinler yakıtı boşaltsınlar araçtan
  • öncelikle ehliyetsiz kişilere şirketler nasıl araba kiralıyo hayret doğrusu ikincisi ise eğer harekt ettiysen araçla sanayiye götürüp en azından motorda benzin giden kısınmları temizletmeni öneririm normalde depoyuda söküp temizletmen lazım ama kısa yoldan en azından bu yapılabilir ondan sonra depoyu fuleyip benzinle atmasını sağlayın. benimde başıma gelmişti ama benim motor kitlemedi sonra benzin katkısı attık biraz düzeldi son olarak yakıt alırken hangi pompadan yakıt konulduğuna dikkat edin çok karışıtıryolar pompacılar ama çok uğraştırır seni bu durum inşallah düzelir
  • Şirketi arama benzinci ile anlaşmaya varın aracı hareket ettirmeyin kamera çalışmıyorsa fişte hangi araca ne koyduğu yazar .Birde benzini kiralama şirketinin tavsiye ettiği yerden aldıysanız araçlar çiplidir yani ne koyduğunu şirketten öğrenebilirsiniz.Aracın kiralık olduğunu benzinliğe söylemeyin yoksa aracı kaskosundan yaptıralım felan demeye kalakabilirler o zamanda kiralama şirketinin önerdiği benzinci değilse başın belaya girebilirr ama bazı şiketler her yerden alabilirsiniz diyor.Sakın aracın kiralık olduğunu ya da emanet olduğunu söylemeyin ama benzinliğe yoksa üstüne yatarlar.
  • aracı eğer hareket ettirirseniz 3 ila 5 milyar arasında araca zarar vermiş olursunuz.
  • Benzincinin gozunu korkut fisim var plaka yaziyor tuketici haklarina sikayet ederim reklam ederim sizi falan de masraflari karsilasinlar git sanayide de araci temizlettir benzin koy anladigim kadariyla ehliyetsiz oldugundan mafya tipli kiralamacilardan kiraladin kiraladigin yere soyleme olmayan seyi varmis gibi soyleyip senden para alirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.