ben arkadaşlaiintten çekmiştim oda kendi pcsine hırsız adında bi proğram yüklemiş ve benm bütün konuşmalarımı ve msn ye her girişimin kaydını yapmış ben bunu nasıl iptal edebilirim yada böyle bişey doğru olabilirmi
anti-Spyware(casus) programın yok sanırm casus program girmiş nod32 veye AVG yükle pc ni tarattır derim Format her zaman en son çözümdürki bazı sorunlar var formatla bile geçmiyor
peki bu program benm tüm görüşmelerimide kayıt etmişmidir
avg virüs programı deilmiii bn
quote:
Orjinalden alıntı: Turkhesm virüs prog var tarattırıyrm bşy çıkmıyo
anti-Spyware(casus) programın yok sanırm casus program girmiş nod32 veye AVG yükle pc ni tarattır derim Format her zaman en son çözümdürki bazı sorunlar var formatla bile geçmiyor
AVG 1 sene önce ödül aldı hem anti virüs hemde casus programlar için. Team weawer die bir program kurulu mu pc de senin ?
yok öle bşy kurulu değil zaten bende kurulu bişey yok ben neti ondan çektiğim için modemde onda programın adı hırsız programmış sözde benim çevrim içi olup çevrim dışı olduğum zamanları kaydediyomuş ama ben yinede şüphelendim acaba görüşmelerde kayıtlımıdır yoksa sadece giriş çıkışlarmı kayıtlıdır
güvenlik duvarını devreye sok güvenlik duvarını aç ve özel durumları tıkla aşağıdaki listedeki programları tek tek incele anormal isimli bir program varsa onu kaldırde sanmıyorum öyle bir şey yapıcagını panikleme durduk yere.Hırsız casus program aynı şey ztn
çok tşkler yaa
ne mutlu faydam olduysa düzelmediyse yaz gene birde şu msn sorunun halledebilseydim. kimse bir şey bilmiyor herkes pc ciye götür diyor sorun nette anlatamıyorum bir türlü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme