Bildirim
ÇOK ACİLL..!! KABLOLU MODEMİ ROUTER İLE KABLOSUZA ÇEVİRME
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İkisini bağladıktan sonra (WAN) modemdeki istemci sadece router olmalı . 1 kereliğine router a girip (ethernet ile) router ip si ile (kullanma kılavuzunda yazar) ayarlarını tek tek yapmalısın . Mutlaka DHCP ile ilgili bir hatadır . Modem ve router dan sadece biri server olmalı . Diğeri Client olmalı . Hangisi diyecek olursan modemin olması daha iyi olur . Roter ın wireless kısmından on (aktif) hale getirmelisin . Bu arada güvenliğin için wpa-tsk değil , mac filter kullanmanı tavsiye ederim . Kolay gelsin. -
CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. MODEM ROUTER KONUMUNDA AYARLI ZATEN.. ROUTERIN WİRELESS BÖLÜMÜNDE AP, CLİENT, CLİENT BRİDE ÖZELLİKLERİ VAR. BEN BUNLARDAN CLİENT OLANIMI TERCİH ETCEM. O KISMI ANLADIM SAYILIR. FAKAT DİĞER DHCP İLE İLGİLİ KISIM HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM. NETWORK BİLGİM ÇOK İYİ SAYILMAZ. KULLANMA KLAVUZUNA GELİNCE MALESEF ALDIĞIM İKİ ÜRÜNDE 2. EL OLDUĞU İÇİN KLAVUZU YOK. DHCP OTOMATİK OLARAK AYARLIGÖZÜKÜYOR. BUNUN İÇİN AYRICA IP ATAMALIMIYIM. CİHAZDA İNGİLİZCE OLDUĞU İÇİN İYİCE ZORLANIYORUM. -
WAN : DHCP Clint "Mode : " kısmında AP olanı seç .Modemde ayarlıysa zaten hiç elleme .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X