Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Çok az kullanılmış JBL T460BT Satın Al 26 Kasım 2021 13:13 1 1 Çok az kullanılmış JBL T460BT Merhaba,Ürün hediye olarak geldi ancak hali hazırda iki tane daha kablosuz kulaklığım olduğu için toplam 2 saat kullanılmamıştır. Çekmecede eskimesini istemiyorum.Ürünün kendisi ve kutusu sıfır gibidir. Sıfır aldığınızda kutu içerisinde bulunan herşey mevcuttur. Orjinal şarj kablosu, kullanım kitapçıkları. Ürün geleli 2 seneden az oldu o yüzden sanıyorum garantisi devam etmektedir ancak faturası fişi olmadığı için söz veremiyorum.Kargo alıcıya aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 240 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çok az kullanılmış JBL T460BT Satılık 7 Oyun ! [MW2-MW3-BOPS-FORZA 3 ve fazlası] FİFA 2013 / 2 Adet [Tanesi 140 TL ] [SATILDI] [ALINIK] Batman Arkham City !!!!