Merhaba bilgisayarim asus z87 a anakarta sahip 8 gb (patriot marka ddr3 1333mhz) eski marka bir ram bulunmakta intel core i5 4670 3.40 ghz islemci gtx 760 ekran kartim var di ancak oyunlarda pc reset atip kapanmaya baslayinca ekran kartinda sorun oldugunu anladik bazen pc calisiyor ancak goruntu ekrana gelmiyordu ekran kartini degistirmek zorunda kaldim yukaridaki sisteme uygun sorunsuz calisabilecek sifir 1500 -2000 tl butceyle alinabikecek ve fark gorebilecegim ekran karti tavsiyelerinizi bekliyorum ekstra pc donanimi ilede ilgili yenilemem gereken seyler varsa onlarida dikkate alacam pubg veya simulasyon tarzi oyunlar oynuyorum genelde |
Cok bilgim yok ekran karti tavsiyesi
-
-
Rx580 8/156 alabilirsin. Sisteminde sorunsuz çalışacak ve aradaki farkı hissedeceksin. -
rx5500xt yada 1650 süper alınabilir
-
Yekrar merhaba gddr6 benim sistemimde anakartla ve islemci ile calisirmi 1650 gddr6 daha onceki ekran kartim ddr5 di
-
Sistemdeki birimler ile ekran kartının gddr5 6 7 olmasının bir ilgisi yoktur pekala çalışır sadece daha üstünü almayın işlemcinizin gücü belli darboğaz yersiniz.
-
Merhaba tekrar bir sorum olacak
Tavsiyeniz ve arastirmalarim sonucu 1650 super almaya karar verdim ancak 8gb olan ramide 16 gb a cikarmak istiyorum daha oncede yazdigim gibi asus z87a anakartim var patriot 8 gb 1333 mhz ram var bu remin aynisindan bulamiyorum bunun yerine 1600 mhz ayri ayri 8 gb yeni rammi yoksa digerinin yanina birtane daha 1333 mhz 8 gb mi almami onerirsiniz i5 4670 islemci ile sorunsuz sekilde uyum saglarmi ekran karti remler yardimci olursaniz sevinirim
-
mevcut ramin aynısından almak mantıklı seçim. ramin tüm özelliklerini öğrenmek için cpuz programini yukle pcye. ordan ekran görüntüsü alıp at buraya. süreç daha saglikli ilerler. doğru ram önerisi gelir illa ki -
Mevcut ramin aynısından bulamıyorsanız da uyumsuzluk durumunda iade edebileceğiniz bir yerden almak koşuluyla başka marka 1 tane 8 gb 1333 mhz ram alabilirsiniz boşuna masraf etmemek için ki uyumsuzluk sorunu olacağının garantisi de yok zaten genelde olmaz.
-
Öncelik aynı marka model benzer gecikme benzer hız olsun bulamıyorsanız benzer gecikme ve frekans eğrisinde başka firmaya yönelin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X