quote:Orjinalden alıntı: aceventura quote:Orjinalden alıntı: MoonRose bende neyse film isliiim en iisi Ne islicen sen... karar veremedim testere düşünüodum ama evde tek başıma kalcam bugün uyuyamam ya da fight club belki face off biras arşiv karıştırcam yani ne önerirsin
quote:Orjinalden alıntı: MoonRose quote:Orjinalden alıntı: aceventura quote:Orjinalden alıntı: MoonRose bende neyse film isliiim en iisi Ne islicen sen... karar veremedim testere düşünüodum ama evde tek başıma kalcam bugün uyuyamam ya da fight club belki face off biras arşiv karıştırcam yani ne önerirsin Fight club ı isle bence... yane ....
quote:Orjinalden alıntı: aceventura quote:Orjinalden alıntı: MoonRose quote:Orjinalden alıntı: aceventura quote:Orjinalden alıntı: MoonRose bende neyse film isliiim en iisi Ne islicen sen... karar veremedim testere düşünüodum ama evde tek başıma kalcam bugün uyuyamam ya da fight club belki face off biras arşiv karıştırcam yani ne önerirsin Fight club ı isle bence... yane .... evet onu isleim saol sende